Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Z hollywoodskej krásky preplastikovaný káčer: Desivá zmena desaťročia!

Lara Flynn Boyle pred vyše desiatimi rokmi a v súčasnosti Zobraziť galériu (8)
Lara Flynn Boyle pred vyše desiatimi rokmi a v súčasnosti (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Čo si to nechala porobiť s tvárou? Hoci Lara Flynn Boyle (43) kedysi patrila k ozdobám červeného koberca, dnes s výrazne obmedzenou mimikou tváre pôsobí dojmom nadutého káčera. Všetko kvôli plastikám, ktoré jej krásne črty zmenili na nepoznanie.

Posadnutosť chirurgickým zákrokmi si vybrala krutú daň! Aj keď meno Lara Flynn Boyle u nás nepatrí k až takým zvučným pojmom, slovenskému divákovi mohla táto herečka padnúť do oka v pokračovaní sci-fi špionážnej komédie Muži v čiernom, kde si strihla zápornú postavu v maskovaní modelky spodnej bielizne. Od tých čias už uplynulo celé desaťročie a brunetka by veľa mužských fanúšikov zrejme nezaujala. Bohužiaľ, jej preplastikovaná tvár začína strácať ľudskú podobu.

Lara sériu nevydarených plastických operácií podstupuje už dlhší čas, pričom dôraz kladie na pravidelné pumpovanie kolagénu a iných výplní do svojich pier. Tie majú v súčasnosti tvar nevábneho kačacieho zobáka, o čom sa paparazzi mohli presvedčiť tento týždeň, keď americkú hviezdu zastihli na nákupoch. Herečka v teplákoch predviedla vychudnutú figúru a na nose mala pre istotu slnečné okuliare.

Kedysi očarujúca dáma naháňa mladosť na skrášľovacích klinikách najmä kvôli strachu z budúcnosti. „Viem, že mi raz možno vyprší čas. Pre staršie ženy nie je až toľko filmových úloh,“ vyjadrila svoje obavy v dávnejšom rozhovore. Sebavedomie jej však vonkoncom nechýba: „Z márnivého uhla pohľadu sa na starnutie vôbec neteším. Myslím, že vyzerám naozaj dobre práve teraz.“ Zdá sa teda, že Lara pri pohľade do zrkadla už naozaj stráca súdnosť. Inak by sa sama sebe takto zmenená páčiť nemohla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu