Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Totálne vyžehlená Zúfalka to prepískla: Ukázala tvár ako odliatu z vosku!

Teri Hatcher podľahla kultu večnej mladosti, no kvôli početným zákrokom ledva hýbe tvárou. Zobraziť galériu (13)
Teri Hatcher podľahla kultu večnej mladosti, no kvôli početným zákrokom ledva hýbe tvárou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nebolo tých zákrokov už priveľa? Hoci si Teri Hatcher (49) udržiava mimoriadne štíhlu figúru, boj s vráskami v oblasti tváre vonkoncom nezvláda. Tie sa jej totiž tvoria rýchlejšie než zaobleným kolegyniam a herečka kvôli tomu pravidelne podstupuje najrôznejšie vylepšenia. S príliš vyhladenou pleťou jej však akoby celkom zamrzla mimika.

Prehnala to! O Teri Hatcher je známe, že sa už roky veľmi aktívne venuje tréningom, vďaka ktorým bez problémov zvláda aj náročné disciplíny triatlonu. Jej prísny stravovací režim v kombinácii so športom má tak zásluhu na tom, že si brunetka aj tesne pred prahom okrúhlej polstoročnice udržiava figúru bez čo i len gramu tuku navyše. Chýbajúcu výplň v lícach a zvýšenú tvorbu vrások sa však rozhodla riešiť radikálnym spôsobom. Podstúpila viacero ošetrení a lifting tváre, po ktorom vyzerá ako odliatok z vosku. Pozrite si zábery z nedávneho galavečera ako dôkaz.

Teri si to na červený koberec namierila v štýlových kožených nohaviciach, v ktorých vynikli jej štíhle a vyformované nohy. Hollywoodska hviezda si k nim doladila trendy sako s koženými rukávmi a v outfite pôsobila naozaj šik. Pri pohľade na jej tvár sa však okolie nestačilo čudovať. Predstaviteľka jednej zo Zúfalých manželiek mala totiž okrem vlasov vyžehlenú aj pleť, s ktorou sa ledva zmohla na úsmev. Zamrznutá tvár jej totiž pohyb mimických svalov nijako neuľahčovala.

Teri Hatcher
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napriek tomu, že Teri bola odjakživa štíhla ako prútik, podľa vlastných slov sa v jedle nijako neobmedzuje. „Jem zdravo. Vôbec nedržím diéty. Milujem jedlo, ale som jedným z tých dievčat, ktoré si radšej dajú misku cestovín ako sladkosti či dezert. Takže jem veľa proteínov, ovocia a zeleniny,“ prezradila herečka svoj osvedčený recept pre Access Hollywood. Škoda, že aj ona podľahla kultu večnej mladosti, vďaka ktorému začína pripomínať exponát z múzea voskových figurín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu