Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna Zúfalka na červenom koberci: Vyžehlená tvár, vykúkajúce prsia a tam dole... To snáď nemyslí vážne!

Teri Hatcher na červenom koberci prekvapila vyžehlenou tvárou, odhaleným vnadami aj výberom obuvi. Zobraziť galériu (8)
Teri Hatcher na červenom koberci prekvapila vyžehlenou tvárou, odhaleným vnadami aj výberom obuvi. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Toto sa často nestáva! Uznala to aj samotná Teri Hatcher (53), keď na instagrame zverejnila fotky z podujatia NYRR Night of Champions Gala. Herečka známa aj zo seriálu Zúfalé manželky totiž do spoločnosti zavítala dokonale upravená, nahodená v sexi šatách a s bežeckými teniskami na nohách. Áno, dobre čítate...

Teri Hatcher už síce má po päťdesiatke, avšak celkom rada dokazuje svetu, že ešte nepatrí do starého železa. Herečka sa pokojne oblečie do provokatívnejších kúskov, čo dokázala aj pred pár dňami. Na gala podujatie spojené s charitatívnym bežeckým maratónom si obliekla výrazné červené šaty s pomerne odvážnym výstrihom. 

Zarážajúce však je, akú obuv si k sexi šatám obliekla. „Nestáva sa často, že si na červený koberec dáte bežecké tenisky,” pripísala k momentkám známa tmavovláska. 

Teri tak zrejme chcela poukázať na maratón, ktorý ju na ďalší deň čakal. Spoločne s dcérou Emerson a sa zúčastnili behu, ktorého cieľom bolo vyzbierať peniaze pre organizáciu Save the Children, zameranú na podporu detí v  rozvojových krajinách. 

„Ako matka so svojej dcére chcela dať vždy to najlepšie, aby mohla byť úspešnou. Uvedomujem si však, že mnoho detí po celom svete takúto možnosť nemá,” uviedla v rozhovore Hatcher. Spoločne s dcérou zverejnili na instagrame fotky a videá z maratónu, v ktorých sa netajili tým, že im beh dal poriadne zabrať. 

Teri Hatcher na červenom koberci prekvapila vyžehlenou tvárou, odhaleným vnadami aj výberom obuvi.
Zobraziť galériu (8)
Teri Hatcher na červenom koberci prekvapila vyžehlenou tvárou, odhaleným vnadami aj výberom obuvi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Teri s dcérou podporiili behom dobrú vec.
Zobraziť galériu (8)
Teri s dcérou podporiili behom dobrú vec.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Teri Hatcher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu