Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otrasné: Kyprá celebrita strašila v bombarďákoch - zhovädila aj maličkú dcérku!

Kim Kardashian sa znemožnila priehľadnými nohavicami a do rovnakého materiálu navliekla aj 15-mesačnú dcéru. Zobraziť galériu (12)
Kim Kardashian sa znemožnila priehľadnými nohavicami a do rovnakého materiálu navliekla aj 15-mesačnú dcéru. (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Tá sa zase predviedla! Aj keď sa Kim Kardashian (33) štylizuje do podoby módnej ikony, v skutočnosti má na trendy kreácie šťastnú ruku málokedy. Stačí sa pozrieť, ako sa dogabala v mekke francúzskej módy. V čiernej záclone predviedla všetky kypré tvary a do nevkusnej látky navliekla aj jedinú dcérku North West.

Chce z nej vyrobiť svoju menšiu kópiu? Zatiaľ čo väčšina dievčatiek v útlom veku nosí ružovú a iné veselé farby, len 15-mesačná North West sa musí dokonale prispôsobiť šatníku svojráznej matky. Tá na včerajšiu prehliadku módnej značky Givenchy vyrazila v niečom, čo z diaľky pripomínalo skôr predimenzované negližé. Bohužiaľ, v podobnom duchu sa pred paparazzmi musela predvádzať aj maličká ratolesť, ktorá o detských motívoch môže zrejme iba snívať.

Kim Kardashian sa do Paríža a módy starého kontinentu zamilovala už pri predchádzajúcich návštevách, preto si tamojší Týždeň módy jednoducho nemohla nechať ujsť. Z prehliadky Givenchy si urobila rodinný výlet, keď do prvého radu dotiahla aj manžela Kanyeho Westa a dcérku North. Kyprá hviezda pritom pútala pozornosť paparazzov už od samého príchodu. Priehľadné čipkované nohavice jej totiž odhaľovali hrubé stehná aj spodnú bielizeň. A chtiac-nechtiac musela rovnaký materiál pretrpieť aj dcéra hviezdneho páru.

Na prehliadke nemohla chýbať ani hlava rodiny Kris Jenner, ktorá spolu s Kim prišla podporiť ďalšiu zo svojich ratolestí – 18-ročnú dcéru Kendall. Tá sa na móle predviedla ako ostrieľaná modelingová hviezda s dokonalou postavou. Matka Kris sa o fotku tínedžerky podelila prostredníctvom siete Instagram, kde pripojila obdivný komentár: „Absolútne úchvatná!“ Zdá sa teda, že bohatá rodina s priezviskom Jenner a Kardashian má svoje siete rozhodené naozaj všade.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu