Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna hviezda chcela adoptovať thajskú sirotu: Dievčatko bude radšej trieť biedu!

Kim Kardashian si chcela adoptovať dievča z thajského sirotinca. Len 13-ročná Pink uprednostnila život v biede. Zobraziť galériu (11)
Kim Kardashian si chcela adoptovať dievča z thajského sirotinca. Len 13-ročná Pink uprednostnila život v biede. (Zdroj: E!)

THAJSKO – Nečakané odmietnutie! Aj keď je Kim Kardashian (34) zvyknutá, že vždy dosiahne to, čo si zmyslí, len 13-ročné dievča z thajského sirotinca jej dokázalo pravý opak. Televízna hviezda si totiž chcela vylepšiť imidž tým, že si tínedžerku Pink plánovala priviesť do Ameriky ako adoptívnu dcéru. Školáčka však lukratívnej ponuke dala košom a rozhodla sa pre život v chudobe.

Spolužitie s Kim Kardashian nie je žiadnou výhrou! K takému záveru dospela trinásťročná sirota, ktorá kyprej hviezde s vlastnou reality šou padla do oka. Prominentná rodina sa ešte počas leta vybrala do Thajska, aby za prítomnosti kamier okúsila tamojšie pláže aj miestny kolorit. Jedným z bodov programu bola charitatívna návšteva sirotinca, ktorá sa takmer skončila adopciou. Malá Pink si však všetko nechala prejsť hlavou a zaskočila nielen známu a bohatú tmavovlásku, ale aj svoje okolie.

„Nemôžem na ňu prestať myslieť. Povedala som manželovi, že to dievča je také milé a rozkošné, že by som si ho celkom vážne adoptovala,“ štebotala Kim pred kamerou na margo svojej novej kamarátky. Pink síce žije v sirotinci, no nie je sirotou v pravou zmysle slova. Jej matka Rose býva vo vedľajšej dedine a celú záležitosť s dcérou prekonzultovala. Výsledok? Školáčka sa rozhodla ako múdre dospievajúce dievča a ponuku zdvorilo odmietla.

„Ja si myslím, že každý chce mať iný, lepší život. Ale keď som o tom premýšľala, uvedomila som si, že by to pre mňa nebolo dobré. Musela by som tu toho toľko zanechať, nebola som na to pripravená,“ vysvetlila Pink dôvody svojho rozhodnutia. Napriek tomu, že uprednostnila život v chudobe, o Kim hovorila veľmi pozitívne: „Myslím, že bola milá a naozaj som ju rada spoznala. A tiež sa mi páčilo, že budem v televízii.“ A ako každodenná rutina malej Thajčanky vlastne vyzerá? Jej skutočné meno je Laddawan Tong-Keaw a aby mohla navštevovať školu, musí zakaždým precestovať sto míľ autobusom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu