Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kyprá hviezda úplne nahá: Obnažila naolejovanú zadnicu veľkosti XXL!

Kim Kardashian na dráždivej obálke magazínu predviedla útly driek a obrovský naolejovaný zadok. Zobraziť galériu (15)
Kim Kardashian na dráždivej obálke magazínu predviedla útly driek a obrovský naolejovaný zadok. (Zdroj: Paper)

LOS ANGELES – Má ho naozaj obrovský! Hoci si Kim Kardashian (34) na svojom megazadku takpovediac vybudovala kariéru, jeho odhaľovanie pred objektívom ju zatiaľ neomrzelo. Dôkazom môže byť čerstvý záber, na ktorom televízna hviezda pózuje zozadu so stiahnutými šatami. Štíhly chrbát v dráždivej póze zaklincovalo holé pozadie namazané olejčekom.

Štedrá nádielka sexepílu alebo čisté zúfalstvo? Ako to u kontroverzných celebrít býva zvykom, aj u Kim Kardashian je verejnosť rozdelená na dva tábory. Časť internetových užívateľov tmavovláskin zadok zatracuje a považuje ho za negustiózny, druhá polovica zas takéto tvary vyzdvihuje do nebies. Manželka Kanyeho Westa preto neváhala a už po niekoľký raz vystavila svoje objemné pozadie tak, ako jej ho vymodelovali plastickí chirurgovia. S holým a mimoriadne lesklým zadkom sa objavila priamo na titulke zimného vydania magazínu Paper.

Kim sa síce pred objektívom pretŕčala so stiahnutou róbou, no pohľadu spredu sa tentoraz vyhla. V stredobode pozornosti sa tak ocitla jej zadnica s úctyhodnými rozmermi, ktorú štylisti vylepšili olejčekom. O mimoriadne veľkom objeme zadku svedčí aj ďalšia fotografia z dielne umelca Jean-Paula Goudea. Hviezda s arménskym pôvodom v spolupráci s renomovaným fotografom totiž napodobnila kultovú fotografiu so šampanským. Prúd vystreleného moku zachytila do pohára umiestnenom práve na zadku. Veď prehnutý chrbát a vypúlené pozadie opticky vytvorilo ideálnu plošinku.

Kyprá hviezda reality šou vyrobila rozruch aj v roku 2007, kedy sa objavila v prestížnom pánskom magazíne Playboy. Už o tri roky neskôr však tento krok oľutovala. „Mrzí ma, že som pózovala pre Playboy. Bolo to trápne,“ šokovala úprimnosťou v istom rozhovore. Ktovie, ako podobné šteklivé zábery jedného dňa vysvetlí malej dcérke North. V role matky totiž už nafotila citlivého materiálu viac než dosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu