Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kyprá sexica obnažila prsia aj megazadok: Preslávilo ju porno, teraz išla donaha!

Kim Kardashian sa stala Ženou roka podľa magazínu GQ, preto sa na jeho stránkach vyzliekla donaha. Zobraziť galériu (16)
Kim Kardashian sa stala Ženou roka podľa magazínu GQ, preto sa na jeho stránkach vyzliekla donaha. (Zdroj: GQ)

LOS ANGELES – Už opäť sa predviedla v Evinom rúchu! Aby sa o Kim Kardashian (33) vôbec začalo hovoriť, podnikavá matka jej poradila, aby do sveta vypustila domáce sexvideo. Odvtedy arménska kráska núdzou o pozornosť médií netrpí a včera dokonca vyfasovala prestížne ocenenie Žena roka. Ste zvedaví, ako tento triumf oslávila? Vyzliekla sa donaha a obnažila všetky svoje oblé tvary.

Odhaľovanie sa pred kamerami a objektívmi jej stále ide na výbornú! Hoci sa Kim Kardashian zviditeľnila práve vďaka „uniknutému“ pornu, dnes o sebe vyhlasuje, že materstvo a následné manželstvo s raperom ju zmenilo. Napriek týmto tvrdeniam by ste však na nej kostým Matky Terezy hľadali márne. Tmavovláska totiž v spoločnosti zakaždým pretŕča čo najobjemnejší dekolt a sexepílom nešetrí ani na stránkach magazínov. Pozrite si čerstvé vydanie pánskeho časopisu GQ ako dôkaz.

V posteli začínala, v posteli aj pokračuje. Aspoň tak vyznievajú najnovšie zábery hviezdy reality šou, ktorá si zapózovala úplne nahá a svoje telo vystavila na obdiv zo všetkých uhlov. Okrúhle vnady aj objemný a toľko diskutovaný zadok – to všetko si čitatelia môžu vyobzerať bez cenzúry. Kim totiž mala len toľko súdnosti, aby si rozkrok rafinovane prekryla saténovou plachtou.

Zazobaná celebrita sa síce v najrôznejších periodikách objavuje pravidelne, no tentoraz mala na dráždivé pózy špeciálny dôvod. Včera si totiž od spomínaného časopisu prevzala sošku a titul Žena roka 2014. A ako na túto poctu reagovala? „Aká obrovská česť, že som vyhrala titul Žena roka. Je to také výnimočné. Chcem poďakovať svojmu manželovi, že vďaka nemu sa ako Žena roka cítim každý jeden deň,“ štebotala blažene pri poskytovaní rozhovorov. Čitatelia GQ sa však v internetových diskusiách s týmto rozhodnutím príliš nestotožňujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu