Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok: Po holom zadku prišla škandalózna dohra - kyprá sexica je úplne nahá aj spredu!

Úplne nahá Kim Kardashian šokovala odhalenými intímnymi partiami spredu aj zozadu. Zobraziť galériu (16)
Úplne nahá Kim Kardashian šokovala odhalenými intímnymi partiami spredu aj zozadu. (Zdroj: Paper)

LOS ANGELES – Prekročila všetky hranice! Už keď sa Kim Kardashian (34) objavila na čerstvých záberoch s holým naolejovaným zadkom, vyvolala obrovské pobúrenie. Matka malej North si však tú pravú čerešničku na torte nechala až na dnešný deň. Internet totiž zaplavili jej škandalózne zábery z tohto istého magazínu, na ktorých lesklé telo ukázala aj spredu. Jej najintímnejšie partie nechránil ani jediný miniatúrny kúsok oblečenia.

Klesla na samé morálne dno! Včera sme vás na Topkách informovali, že Kim Kardashian odhodila všetky zábrany a pre najnovšie vydanie magazínu Paper zapózovala v Evinom rúchu. No zatiaľ čo najskôr internetom kolovalo jej naolejované pozadie XXL, pripravená bola ďalšia mediálna bomba v podobe necudného pokračovania. Tmavovláska nafotila aj odvážne akty ako vystrihnuté z pornofilmu.

Obnažené poprsie aj vyholený rozkrok – ani tieto najintímnejšie partie kyprej Kim nakoniec v magazíne nechýbajú. Manželka rapera Kanyeho Westa totiž odhodila šaty aj zábrany, nechala si naolejovať telo a predviedla sa zo všetkých uhlov. S odhaleným zadkom si síce vyslúžila obrovskú dávku kritiky a verejné odsúdenie, no vďaka škandalóznemu prídavku na ňu nikto z okolia nenachádza slov. Znechutené sú predovšetkým tie hviezdy, ktoré si už stihli založiť rodinu a vychovávajú vlastné ratolesti.

Zaujímavosťou je, že Kim sa v podtitule provokatívnych fotiek domnieva, že s nimi dobyje internet. Je síce pravdou, že v uplynulých hodinách vyhľadávanie jej mena v prehliadačoch prudko stúplo, no objavili sa už aj prvé viac či menej úsmevné koláže. „Kim Kardashian v magazíne Paper tak veľmi pripomína kentaura. Pomyslel som si, že by som to mohol posunúť ešte o jeden krok vpred,“ netajil sa svojím obrázkom jeden z užívateľov. Grafický výsledok hovorí úplne za všetko, čo poviete?

Kim Kardashian na jednej
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Paper)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu