Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dcéra slávneho rapera vyrástla do krásy: Wau, tá sa mu fakt vydarila!

Hailie Mathers zložila skúšku dospelosti ako rozvážna a krásna blondínka. Zobraziť galériu (12)
Hailie Mathers zložila skúšku dospelosti ako rozvážna a krásna blondínka.

LOS ANGELES – Má byť na čo pyšný! Hoci je život rapera Eminema (41) popretkávaný kontroverznými situáciami, ako rodič rozhodne nezlyhal. Dôkazom je jeho 18-ročná dcéra Hailie Mathers, ktorá má za sebou dôležitý míľnik. Do každodennej reality je vybavená nielen dozrievajúcou múdrosťou, ale tiež do očí bijúcou krásou. Veď posúďte sami.

Robí mu obrovskú radosť! O Eminemovi je známe, že mal v minulosti opletačky so zákonom aj tvrdými drogami a jeho vzťah s Kimberly Anne Scott bol pomerne turbulentný. Z bývalého manželského zväzku však vzišla dcéra Hailie, ktorá by svojich rodičov nevymenila za nič na svete. Pred pár dňami úspešne zložila maturitnú skúšku a diplom si prevzala v bielom talári s čiapkou. Krásna blondínka pritom nezabudla vzdať úctu tým, ktorí sú jej srdcu najbližší.

„V živote ma najviac ovplyvnila moja mama a otec, pretože mi dopomohli k osobnosti, ktorou som a dali mi všetku svoju podporu, aby som dosiahla to všetko doteraz,“ napísala tínedžerka do vizitky na oficiálnu webstránku svojej strednej školy. Na slávne otcovo priezvisko sa však nespolieha. Má totiž v pláne pokračovať v štúdiu na Michiganskej štátnej univerzite.

Pre zaujímavosť treba už len doplniť, že búrlivák Eminem mal k svojej ratolesti odjakživa neuveriteľne blízko. Svoje city jej vyznal v skladbách Mockingbird a Hailie's song, pričom do svojej hudby zakomponoval aj jej prvé detské džavotanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu