Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jaggerova dcéra tromfla vlastnú mamu: Ich anjelská krása vyráža dych!

Georgia May Jagger sa stala tvárou navlas rovnakej kampane, v ktorej pred 19-imi rokmi zažiarila jej matka Jerry Hall. Zobraziť galériu (8)
Georgia May Jagger sa stala tvárou navlas rovnakej kampane, v ktorej pred 19-imi rokmi zažiarila jej matka Jerry Hall. (Zdroj: Thierry Mugler)

NEW YORK – Zostáva to v rodine! Hoci Georgia May Jagger (22) zdedila väčšinu čŕt po slávnom otcovi Mickovi Jaggerovi (70), v oblasti kariéry sa rozhodla nasledovať nemenej úspešnú mamu Jerry Hall (57). Najnovšie sa tak postarala o ďalšiu senzáciu, keď sa zhostila úlohy anjela v tej istej kampani ako jej matka pred devätnástimi rokmi. Krása oboch dám je doslova nadpozemská, veď posúďte sami.

Ako cez kopirák! Aj keď Jerry Hall ešte stále vo svete modelingu predstavuje zvučný pojem, blížiaceho dôchodku sa vonkoncom obávať nemusí. Priamo pred očami jej totiž vyrástla nasledovníčka, ktorá rodinnú tradíciu zachováva v tom najpozitívnejšom svetle. Mladučká Georgia May Jagger žne jeden úspech za druhým a v profesionálnej dráhe čoraz vernejšie kráča v matkiných šľapajách. Svedčí o tom reklamná kampaň z dielne Thierry Mugler, ktorej prepožičala svoju tvár ako jej mama pred takmer dvomi desaťročiami.

Jerry sa na fotografii z roku 1995 naštylizovala do podoby morskej panny v piesčitých dunách a nechala vyniknúť dokonalej postave s pestovanými lokňami. V rovnakých farebných tónoch sa nedávno predstavila Georgia s prívlastkom anjela, ktorá stavila na poodhalený dekolt. V oboch prípadoch však ide o vzácnu symboliku. A tú sa tvorcom reklamy podarilo dotiahnuť do dokonalosti po všetkých stránkach.

„Som taká poctená, že som sa stala tvárou parfumu Angel od Thierry Mugler. 19 rokov po mojej mame,“ tešila sa štíhla dvadsiatka s povestnou medzerou medzi prednými zubami. „Je pre mňa veľmi výnimočné, že môžem kráčať v matkiných šľapajách,“ nezabudla Georgia vyjadriť úctu nestarnúcej manekýnke vo výslužbe. Nechajme sa teda prekvapiť, ktoré ďalšie projekty v budúcnosti opäť spoja slávnu matku a jej čoraz známejšiu ratolesť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu