Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Chudučká hollywoodska ikona vyvetrala syna: Fíha, aký z neho vyrástol fešák!

Meg Ryan s fešným synom Jackom Quaidom Zobraziť galériu (4)
Meg Ryan s fešným synom Jackom Quaidom (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Hoci sa Meg Ryan (52) v prvom manželstve dočkala bolestivej a dlhotrvajúcej nevery, svoj zväzok zaručene nikdy neoľutovala. Vzišiel z neho totiž jediný biologický syn Jack Quaid (22), ktorý očividne zdedil tie najlepšie črty z oboch hercov. Pozrite, aký z neho rastie hollywoodsky zvodca.

Má byť na čo pyšná! Meg Ryan si to pred oltár síce namierila až ako tridsiatnička vo sviatok všetkých zamilovaných, no jej manželstvo s  Dennisom Quaidom dlho nevydržalo. Dvojica sa rozviedla po desiatich rokoch spolužitia, pričom už dávno predtým sa partneri navzájom odcudzili kvôli neverám. Dnes ich spája len spoločný syn Jack, ktorý sa rozhodol kráčať v šľapajách známych rodičov. Okrem silného zázemia mu matka príroda ako bonus nadelila fešné rysy tváre.

Krehká blondínka sa so svojou dospelou ratolesťou objavila včera na rušnej ulici New Yorku vo vychytenej štvrti Soho. Nahodená v čiernej farbe od hlavy po päty už opäť podčiarkla svoju mimoriadne chudú postavu. Paparazzi však tentoraz sústredili svoju pozornosť na jej syna Jacka. Ten totiž s tak trochu strapatým účesom a so štýlovými okuliarmi pôsobil ako ozajstný štramák.

Jack vo svete kinematografie debutoval pred dvomi rokmi, keď si strihol úlohu Marvela v thrilleri Hry o život. Momentálne má rozrobených hneď niekoľko projektov a s matkou si zostáva veľmi blízky.

Meg už vyše troch rokov tvorí pár s hudobníkom Johnom Mellencampom. Ten sa kvôli nej rozviedol s modelkou Elaine Irwin, no ďalej sa prispôsobovať nemieni. Odmieta sa totiž presťahovať do Veľkého jablka, aby mohol byť so svojou súčasnou láskou, kedy sa im obom zachce. „Som príliš citlivý na to, aby som tam žil. Nemôžem sa pozerať na chudobných ľudí. Nemôžem sa pozerať na utrpenie. Nemôžem sa pozerať na odpadky na ulici,“ vysvetlil rocker dôvody svojej tvrdohlavosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu