Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pamätáte si malú Al z Krok z krokom? Aha, aká z nej vyrástla krásavica!

Christine Lakin ako Al v kultovom sitkome a v súčasnosti Zobraziť galériu (7)
Christine Lakin ako Al v kultovom sitkome a v súčasnosti

LOS ANGELES – Veľký návrat zabudnutej hviezdy? Hoci Christine Lakin (35) už v tínedžerskom veku pripomínala ozajstnú labuť, na áčkovú herečku to nikdy nedotiahla. Dnes patrí medzi oslnivé tridsiatničky a pred kamerami sa objavuje čoraz častejšie. Pozrite sa, ako jej to pristane po vyše dvadsiatich rokoch od nakrúcania sitkomu Krok za krokom.

Dozrela ako víno! Keď sa Christine Lakin zviditeľnila na televíznych obrazovkách vďaka kultovému projektu Step by Step, mala len nevinných dvanásť rokov. Spočiatku nenápadná Al Lambertová sa však v priebehu nasledovných siedmich rokov zmenila na pôvabnú mladú dámu a krásou dokonca zatienila staršie nevlastné sestry. Bohužiaľ, napriek obdivuhodnej genetickej výbave sa po nej akoby zľahla zem a významné herecké príležitosti ju obchádzali. Žeby konečne nastal očakávaný zlom?

Christine má na konte zopár televíznych filmov a z času na čas sa zvykla objaviť ako hosť v epizódach viac či menej známych seriálov. Podobne to bolo aj v prípade projektu s názvom Melissa & Joey, v ktorom si ústrednú postavu strihla Melissa Joan Hart (38) známa ako Sabrina – mladá čarodejnica. Keďže sa sympatická brunetka v rokoch 2011 a 2012 osvedčila, vracia sa v ďalšom pokračovaní ako družička Jackie.

Americká celebrita si neustále udržiava postavičku ako lusk a na červenom koberci doslova žiari. Vydať sa zrejme ešte nestihla a o jej vzťahoch sa toho veľa nevie. Zhruba pred mesiacom sa však prostredníctvom Instagramu podelila o čiernobiely záber, na ktorom objíma okolo pliec bradatého spoločníka. „Ja a muž,“ komentovala svoj pritúlený úsmev. Jednou z reakcií okolia je, že hrdličky tvoria roztomilý pár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu