Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šťastná Kelly Clarkson je už mamičkou: Bábätko pomenovala nanajvýš poeticky!

Kelly Clarkson Zobraziť galériu (5)
Kelly Clarkson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americká speváčka Kelly Clarkson a jej manžel Brandon Blackstock majú dcéru. Dievčatko menom River Rose Blackstock prišlo na svet vo štvrtok 12. júna.

Tridsaťdvaročná víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol oznámila radostnú správu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Naše dievčatko River Rose Blackstock sa narodilo 12. júna. Ďakujeme všetkým za blahoželania. Brandon a ja sme veľmi šťastní," napísala Clarkson, ktorá predpovedala, že bude mať dcéru už v novembri, krátko po tom, čo oznámila, že je tehotná. Pohlavie dieťaťa potvrdila v januári. S Blackstockom sa zosobášila vlani v októbri, pričom sa stala nevlastnou matkou jeho dvoch detí z predchádzajúceho manželstva.

Kelly Clarkson vydala šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped In Red (2013). Všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You či Stronger (What Doesn't Kill You). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu