Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kelly Clarkson hlási návrat: Odhalila svoje tajomstvo

Kelly Clarkson Zobraziť galériu (9)
Kelly Clarkson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka Kelly Clarkson zverejnila videoklip k singlu Heartbeat Song. Video v réžii Marca Klasfelda zachytáva príbehy viacerých ľudí, ktorí sa sklamali v láske. Aj napriek ťažkostiam, ktoré prežili, však opäť nájdu šťastie. Hoci je Clarkson šťastne vydatá, vo svojom živote prežila zopár ťažkých chvíľ.

Po narodení dcéry stratila na istý čas hlas. Speváčka sa priznala, že preplakala a prepila celý deň.

Heartbeat Song je prvým singlom z interpretkinho očakávaného albumu Piece By Piece, ktorý by sa mal dostať do predaja 3. marca. Rodáčka z Texasu avizovala, že jej siedma štúdiovka bude popová. Obsahovať bude napríklad aj duet s Johnom Legendom. Tridsaťdvaročná víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol plánuje novinku podporiť letným turné. 

Kelly Clarkson vydala zatiaľ šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped In Red (2013). Všetky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You či Stronger (What Doesn't Kill You). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu