Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neplánované priznanie známej speváčky: Vykvákala to pred všetkými!

Kelly Clarkson Zobraziť galériu (6)
Kelly Clarkson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Kelly Clarkson čaká druhé dieťa. Tridsaťtriročná rodáčka z mesta Fort Worth v Texase to oznámila v stredu počas koncertu v losangeleskom Staples Centre po tom, ako ju rozcitlivela skladba Piece by Piece.

„Neplánovala som, že to oznámim... Som tehotná. Je to pre mňa ťažké. Nechcela som to takto zverejniť. Práve teraz tú pieseň nenávidím,“ zavtipkovala interpretka, ktorej sa do očí tlačili slzy.

„Moja maskérka teraz na mňa v zákulisí určite nadáva. Nechcela som len, aby ste si mysleli, že som pod vplyvom liekov alebo opitá,“ doplnila Clarkson, ktorá sa v roku 2013 vydala za Brandona Blackstocka. Dvojica má spolu ročnú dcéru River Rose. Blackstock má okrem toho aj syna Setha a dcéru Savannah z predchádzajúceho manželstva.

„Chcem sa ospravedlniť môjmu manželovi. Toto nebolo v pláne. Iba som nechcela, aby ste si mysleli, že mi preskočilo alebo niečo podobné. Môžu za to hormóny. Som nervózna z rozhovoru s manželom. Ešte sme o tom nepovedali ani rodine,“ uzavrela speváčka. 

Kelly Clarkson vydala zatiaľ sedem štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011), Wrapped In Red (2013) a Piece by Piece (2015). Všetky spomínané nahrávky sa umiestnili v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol má okrem toho na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012) či tri EP nahrávky. Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy. Medzi jej hity patria skladby ako Before Your Love, A Moment Like This, Since U Been Gone, My Life Would Suck Without You, Stronger (What Doesn't Kill You) či Heartbeat Song. 

Viac o téme: Kelly Clarkson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu