Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Otrasná premena zachovalej Zúfalky: Po plastikách napuchla ako zemiak!

Teri Hatcher ako krásna Zúfalá manželka a v súčasnosti po plastikách Zobraziť galériu (10)
Teri Hatcher ako krásna Zúfalá manželka a v súčasnosti po plastikách (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES – Čo sa jej to stalo? Hoci sa Teri Hatcher (49) na televíznych obrazovkách už tak často neobjavuje, divákom zrejme navždy zostane v pamäti ako predstaviteľka jednej zo Zúfalých manželiek. V poslednom období však dala svojej tvári poriadne zabrať. Pred prahom päťdesiatky vyzerá ako preplastikovaná príšerka.

Takúto grimasu si mohla radšej odpustiť! Aj keď seriál Zúfalé manželky už dávnejšie dostal definitívnu bodku za svojím príbehom, paparazzi hlavným hviezdam naďalej venujú nemálo pozornosti. Herečku Teri Hatcher väčšinou zachytia pri pravidelnom tréningu, kedy poctivo pracuje na svojej mimoriadne štíhlej figúre. Naposledy ju však fotografi zrejme zastihli po omladzujúcom zákroku s nevábnymi vedľajšími účinkami. Čoskoro päťdesiatničku na ulici takmer nespoznali.

Teri sa v losangelských uliciach objavila v ležérnom outfite a v očividne dobrej nálade. K džínsom si doladila biele tričko a dlhší pletený sveter, pričom pri pohľade do objektívov chcela nahodiť úsmev od ucha k uchu. Jej opuchnuté líca však doslova zamrzli a herečkina tvár pripomínala kyslý zemiak.

Zatiaľ čo sympatická Zúfalka v minulosti patrila k aktívnym prispievateľkám na sociálnych sieťach, už celé mesiace sa na jej internetových kontách neobjavila jediná zmienka. Predposledným príspevkom sa stalo poďakovanie za blahoželania k 49. narodeninám, ktoré oslavovala ešte v decembri: Ďakujem, za všetky narodeninové priania, dúfam, že ste takisto mali skvelý víkend.“ Za týmito slovami nasledovala už len citácia Dalajlámu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu