Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa Zúfalka má už 50: Pozrite, čo s ňou spravili roky a plastiky!

Roky a skrášľujúce zákroky sa na tvári herečky Teri Hatcher výrazne podpísali. Zobraziť galériu (6)
Roky a skrášľujúce zákroky sa na tvári herečky Teri Hatcher výrazne podpísali.

LOS ANGELES – Čože je to päťdesiatka! Americká herečka Teri Hatcher (50), známa najmä vďaka seriálu Zúfalé manželky, oslavovala počas tohto týždňa významné životné jubileum. Pribúdajúce roky sa na jej tvári pochopiteľne podpísali. Oveľa viditeľnejšie sú však plastické zákroky a skrášľujúce procedúry, ktoré tmavovláska v boji proti vráskam podstúpila.

Zúfalá zo starnutia! Päťdesiatka na krku je strašiakom pre nejednu ženu. Predstava, že má človek za sebou pol storočia, znie pomerne desivo. Mnoho dám sa však s blížiacou sa starobou dokáže popasovať celkom hravo a pribúdajúce vrásky nerieši. Potom je tu skupinka tých, ktoré si potrpia na kvalitnú kozmetiku a správnu životosprávu, aby prejavy vyššieho veku zmiernili. No a samostatnou kategóriou sú ženy, ktoré sú pre zachovanie mladistvého vzhľadu urobiť i nemožné.

Do poslednej skupinky spadá aj čerstvá päťdesiatnička Teri Hatcher. Herečka známa zo seriálov Superman, či Zúfalé manželky si totiž už viackrát ľahla pod nôž. Je o nej známe, že podstúpila viacero skrášľujúcich procedúr a taktiež lifting tváre. Po tomto zákroku dokonca vyzerala ako vosková figurína.

No napriek tomu sa však na nedostatok priaznivcov sťažovať nemôže. Tí ju prostredníctvom sociálnych sietí zaplavili množstvom blahoželaní. „Ďakujem za gratulácie. Dúfam, že sa všetky vaše želania splnia. Mier a radosť všetkým,” napísala si na svojom twitterovom profile herečka a pridala aj fotografiu s originálnymi okuliarmi.

Teri Hatcher oslávila svoje okrúhle jubileum spoločne s priateľkami. Na párty mala na očiach originálne okuliare.
Zobraziť galériu (6)
Teri Hatcher oslávila svoje okrúhle jubileum spoločne s priateľkami. Na párty mala na očiach originálne okuliare.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu