Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najštýlovejšia ikona šoubiznisu ohúrila: Šesť týždňov po pôrode ako z katalógu!

Gwen Stefani sa krátko po treťom pôrode už opäť pýši dokonalou postavou a vycibreným módnym vkusom. Zobraziť galériu (14)
Gwen Stefani sa krátko po treťom pôrode už opäť pýši dokonalou postavou a vycibreným módnym vkusom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Expresný návrat do pôvodnej formy! Hoci Gwen Stefani (44) priviedla na svet svojho tretieho potomka ani nie pred dvomi mesiacmi, už opäť vkĺzla do starých zabehnutých koľají. Na verejnosti sa predvádza vo vychytených outfitoch a so závideniahodnou postavičkou. Oslnivá štyridsiatka sa očividne vyzná nielen v módnych trendoch, ale tiež v osvedčených receptoch na štíhlu líniu.

Ako to dokázala tak neuveriteľne rýchlo? Napriek tomu, že speváčke Gwen Stefani v kolónke „vek“ svietia už dve štvorky, na konci februára porodila syna, ktorého pomenovala Apollo Bowie Flynn. Tretia ratolesť jej síce rastie ako z vody, no ani hrdá mamička doteraz vonkoncom nezaháľala. Spolu s najmladším prírastkom a darčekom v podobe plienok sa ponáhľala do domu svojho brata, kde sa konala bábätkovská párty. Celkový imidž jej však ostatné matky mohli iba závidieť.

Gwen vyrazila v luxusnom čiernom overale, ktorý mimoriadne lichotil jej schudnutej figúre. Na chodidlách nemohli chýbať extravagantné topánky nad členky a módny zovňajšok dopĺňal trendy účes. Niet najmenších pochýb, že v takomto prevedení by sa blondínka uchytila aj ako hlavná hviezda akejkoľvek prehliadky.

Členka kapely No Doubt sa síce pred verejnosťou neskrývala, no spoločenský život jej očividne začal chýbať. „Je to dobrý pocit – byť vonku z jaskyne,“ reagovala prostredníctvom účtu na Twitteri ešte v sobotu. V minulosti sa pýšila aj ukážkovým bruškom a vyrysovaným svalstvom, no dospieť do takéhoto štádia popôrodnej formy jej asi ešte chvíľku potrvá. Už teraz však hudobná diva vyzerá priam úchvatne a vlastnou garderóbou sa môže stať zdrojom inšpirácie aj pre ďalšie prominentné mamy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu