Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Gwen Stefani v priehľadnom: Ukázala holý zadok!

Gwen Stefani Zobraziť galériu (7)
Gwen Stefani

MALIBU – Odvaha jej nechýba! Aj keď speváčka Gwen Stefani má už dávno po štyridsiatke, podráždiť objektívy paparazzov neváha ani vo voľnom čase. O tom, že ani s dlhou sukňou nemusí byť nuda, ich presvedčila nedávno – na obdiv vystavila svoje obnažené „polky“!

Šantenie na pláži jej ide na jednotku! Dôkazom je slnečný deň, v ktorý sa dvojnásobná mamička vybrala s kompletnou rodinkou na pobrežie. S manželom Gavinom Rossdaleom a blonďavými synčekmi Kingstonom (5) a Zumom (2) sa jej podarilo vytvoriť priam harmonický obraz hollywoodskeho spolunažívania. So svojským nádychom sexepílu!

Hoci Gwen vyzerala na pláži opäť štýlovo, jej outfit vyvolával viacero otáznikov. Zatiaľ čo jej synčekovia pobehovali iba v šortkách, ona sa parila v čiernej koženej bunde. Aspoň čiastočné úľavu jej však zrejme priniesla ľahká vzdušná sukňa z priehľadného materiálu. A práve tá priťahovala najväčšiu pozornosť. Pri pohľade na jej pozadie totiž väčšina mužov pátrala po jedinom – má oblečené tangá alebo je úplne naostro?

Je celkom možné, že o šou s poodhaleným zadočkom sa hudobná hviezda postarala špeciálne pre svojho manžela. Ako totiž vysvitlo, prominentný párik by k svojmu potomstvu chcel pridať ešte dievčatko. A vraj svoju túžbu už aj konzultovali s odborníkom na umelé oplodnenie. „Namiesto osudu do toho zapojili vedu,“ prezradil zdroj magazínu In Touch Weekly. Dúfajme, že sa im to čoskoro podarí!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu