Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spoznali by ste ju? Z tejto sivej myšky vyrástla megahviezda!

Z kedysi nevýrazného dievčaťa vyrástla uznávaná ikona. Zobraziť galériu (11)
Z kedysi nevýrazného dievčaťa vyrástla uznávaná ikona. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Veľkú budúcnosť by ste jej netipovali! Hoci dnes tejto blondínke leží šoubiznis pri nohách, v detstve z radu nijako nevytŕčala. S krátkymi vlasmi a bucľatou tvárou zapadla medzi bežné školáčky ľavou zadnou. Uhádnete, ktorá celebrita sa podelila o fotky zo starých čias?

Zmenila sa na nepoznanie! Začínala ako divoká speváčka s nezabudnuteľným hlasom a dnes patrí k uznávaným módnym ikonám. Kedysi však brázdila ulice skôr s chlapčenským imidžom – s krátkym zostrihom a okrúhlou tvárou. V súčasnosti sa preto nad týmito zábermi len pousmeje. Vyrástla z nej totiž štýlová kráska, ktorá ide príkladom všetkým prominentným mamičkám. Obrovský kus cesty na výslnie popularity prešla Gwen Stefani.

„Ja a môj super skvelý brat Eric – v ôsmej triede – držím autogramy našej obľúbenej kapely Madness,“ komentovala úspešná hviezda svoj retro záber, ktorý zverejnila prostredníctvom siete Twitter. Od chlapčenského výzoru ju pritom delili len jednoduché biele náušnice a outfit ručnej výroby. „Tie šaty mi ušila mama,“ doplnila Gwen v nasledujúcom komentári.

Ďaleko dievčenskejšie hudobná diva a dizajnérka pôsobí na ďalšej fotografii, kde si zapózovala s o niečo dlhším účesom a v róbe s tenučkými ramienkami. Na tomto obrázku má Gwen už 14 rokov a z jej slov jednoznačne vyplýva, že outfit patril k jej obľúbeným: „Aké roztomilé. Ja a Eric v roku 1983. Kiežby som tie šaty stále mala.“ Žeby sa už v období puberty u Gwen začali prejavovať sklony k módnemu návrhárstvu? Vylúčené to celkom nie je. V tomto smere to totiž dotiahla naozaj ďaleko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu