Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Top pikošky z Oscarov 2014: Ponižujúci pád, Gaga ako z vosku, prasknuté šaty!

Odovzdávanie Oscarov aj tento rok okorenilo viacero hviezd. Zobraziť galériu (17)
Odovzdávanie Oscarov aj tento rok okorenilo viacero hviezd.

LOS ANGELES – O zaujímavosti a horúce chvíľky núdza nebola! Hoci sa odovzdávanie Oscarov každoročne spája s noblesou a okázalým vystupovaním hviezd, ani tento rok sa priebeh veľkolepej slávnosti nezaobišiel bez pikošiek. Pozornosť už druhý rok v rade najviac pútala Jennifer Lawrence (23), no hladinu šoubiznisu rozvírili aj ďalšie kolegyne. Čo všetko sa udialo priamo na slávnosti aj v zákulisí?

 

 

 

Jennifer Lawrence sa po
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: E!)
Nevydarené repete! Jennifer Lawrence sa už minulý rok ocitla pod paľbou médií v súvislosti s pádmi, roztrhnutými šatami, či vyzutou topánkou. Jej túžba po pozornosti zašla až tak ďaleko, že sa zosypala na schodoch i v okamihu, keď sa rozbehla po vytúženú zlatú sošku. Tento rok síce obišla naprázdno, no už pri príchode okúsila mäkkosť červeného koberca priamo na kolenách. V úzkych šatách z dielne Dior zakopla o „cestársky“ kužeľ a trapas bol na svete.
Top pikošky z Oscarov
Zobraziť galériu (17)
Medzi najnevkusnejšie celebrity sa tento rok zaradila excentrická Lady Gaga, ktorá prekvapivo zvolila mimoriadne lichotivú a luxusnú róbu. Tá podčiarkovala speváčkine krivky v tvare presýpacích hodín, no výsledný efekt celkom zmarilo líčenie a otrasná parochňa. Hudobná hviezda pôsobila ako zašlý exponát z múzea voskových figurín.
Giuliana Rancic sa s
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: E!)
Horúce chvíle v priamom prenose zažila televízna hviezda Giuliana Rancic, ktorá siahla po rozprávkovej kreácii od 23-ročného návrhára od protinožcov. „Teraz som ohúrená austrálskymi módnymi dizajnérmi. Cítim sa ako princezná – dievča si zaslúži cítiť sa tak raz za čas,“ rozplývala sa moderátorka v priamom prenose. Už o niekoľko sekúnd jej však ako na potvoru povolil zips a pred kamery jej na pomoc pribehla aj Kelly Osbourne. Šesť rúk sa síce snažilo zips opäť zapnúť, ale márne.
Ellen DeGeneres na javisku
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: SITA)
O poriadny rozruch sa počas slávnostného galavečera postarala ostrieľaná moderátorka Ellen DeGeneres. Lesbická milovníčka žartov je známa svojou preferenciou v pánskom štýle a v džínsach, no na javisku sa zjavila v ružovom kostýme s korunou ako vystrihnutá z animovaného filmu. A tam sa jej prekvapenie zďaleka nekončilo.
Ellen DeGeneres zdieľala fotku
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: SITA)
Ellen sa o hotovú senzáciu postarala v okamihu, keď medzi najvychytenejšími hviezdami začala rozdávať pizzu od donáškovej služby. Ponúknuť sa nechalo hneď niekoľko prominentných hostí, ktorí si v závere zapózovali pre spoločnú fotku. Tá putovala okamžite na Twitter, vyslúžila si vyše milióna zdieľaní a postarala sa o kolaps sociálnej siete.
Cate Blanchett s udiveným
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: SITA)
O neuveriteľnú momentku sa postarala Cate Blanchette, keď svoju nomináciu nečakane premenila na víťazstvo. Samotný výsledok ju tak prekvapil, že od údivu otvorila ústa. Niet najmenších pochýb, že ju zaplavila eufória, no v prvej chvíli sa v jej tvári zračilo zdesenie.
Prečítajte si tiež: Róby z Oscarov 2014: Penélope Cruz prekvapila štíhlou líniou, u Angeliny Jolie sme boli zvyknutí na niečo iné!
 
 
Prečítajte si tiež: Top pikošky z Oscarov 2014: Ponižujúci pád, Gaga ako z vosku, prasknuté šaty!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu