Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Guľatá Lady Gaga opekala faldy: Preboha, koľko vlastne pribrala?!

Pribratá Lady Gaga sa slní pri bazéne a schováva faldy na bruchu. Zobraziť galériu (12)
Pribratá Lady Gaga sa slní pri bazéne a schováva faldy na bruchu.

SAN DIEGO – Tá sa ale vypapala! Hoci Lady Gaga (28) o postave modelky môže kvôli malej výške iba snívať, vždy si na svojich krivkách dala mimoriadne záležať. V uplynulých mesiacoch jej však ručička váhy kolíše ako na hojdačke. Momentálne má speváčka nemálo kíl navyše a za svoje telo sa na prvý pohľad poriadne hanbí.

Rozrástla sa do šírky! Keď sa Lady Gaga v minulosti pripravovala na nakrúcanie videoklipu, v jej dennom režime nechýbal tvrdý tréning a nízkokalorická strava. Aj vďaka takejto tortúre blondínka nadobudla štíhle telo, na ktorom jej občas dokonca vytŕčali rebrá. Dnes je však všetko inak a hudobná ikona na svoj zovňajšok zvysoka kašle. Pri bazéne sa síce vyzliekla, no vytŕčajúce brucho skrývala všemožnými spôsobmi.

Lady Gaga zatúžila po oddychu, a preto s priateľmi zamierila do istého dovolenkového rezortu. Na ležadle sa síce do bikín nenahodila, no bledú pokožku opaľovala v minimalistickom športovom oblečení. Ani pokrčené kolená však nezamaskovali hrubé ramená a viditeľné faldy na bruchu, ktoré si speváčka vypestovala za posledné týždne. Po drobnej a krehkej blondínke tak momentálne niet najmenšej stopy.

Napriek tomu, že Lady Gaga tvrdo zarezáva na svojom svetovom turné, podobné pauzy pri vode si zvykne dopriať pomerne často. „Ja a môj Piggy sme šli ráno surfovať!“ pochválila sa fotkou na Twitteri, kde si na dosku naozaj umiestnila svoje šteniatko a plávala s ním na morských vlnách. Ak sa však chce dostať naspäť do pôvodnej formy, zaradiť by mala aj ďaleko náročnejšie športové aktivity.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu