Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Svetoznáma moderátorka ukázala pravú tvár: Uff, veď sa na seba ani nepodobá!

Ellen DeGeneres bez mejkapu vyvetrala svoju zákonnú polovičku. Napriek širokému úsmevu nedokázala skryť stopy únavy. Zobraziť galériu (10)
Ellen DeGeneres bez mejkapu vyvetrala svoju zákonnú polovičku. Napriek širokému úsmevu nedokázala skryť stopy únavy. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Razí cestu prirodzenosti! Hoci Ellen DeGeneres (56) vo svojom štúdiovom kresle hostila už množstvo nestarnúcich celebrít, ona sama sa o naháňanie večnej mladosti vonkoncom neusiluje. Keď ju však nevezmú do parády šikovné vizážistky či maskérky, päťdesiatnička sa mení na sivú myš. Na ulici by ste ju celkom iste prehliadli, veď posúďte sami.

Jej tvár poznajú milióny – ale iba tú upravenú! Reč je o populárnej moderátorke Ellen DeGeneres, ktorá sa postarala o mediálny ošiaľ najmä počas odovzdávania Oscarov. Jej selfie s hollywoodskymi hviezdami totiž obletela celý svet a doslova lámala rekordy na sociálnych sieťach. Rovnako rozžiarená je síce aj v súkromí, no bez mejkapu pôsobí celkom inak – strhane a unaveno.

Paparazzi zachytili krátkovlasú blondínku, keď v spoločnosti manželky opúšťala newyorský hotel. Ona aj zákonná polovička Portia De Rossi prekypovala dobrou náladou a nešetrila širokým úsmevom. Nenalíčené a opuchnuté oči však prezrádzali, že päťdesiatnička je v týchto dňoch poriadne vyčerpaná. Zrejme by jej nezaškodilo, ak by aspoň trochu poľavila vysoké pracovné tempo.

Je sympatické, že Ellen sa plastikám oblúkom vyhýba aj napriek tomu, že sa pravidelne pohybuje medzi hollywoodskou smotánkou a často vymetá prestížne spoločenské podujatia. Oveľa viac si na svojom vzhľade dáva záležať práve Portia, s ktorou mala moderátorka údajne manželské problémy. Tieto fámy ale televízna hviezda poprela: „Milujem ju tak veľmi, že ma to zabíja. Pravdou je, že nech to znie akokoľvek otrepane, milujem Portiu stále viac a viac.“ Ak by aj v tomto prípade išlo len o pretvárku, Ellen by rozhodne mala skúsiť šťastie pred kamerou nielen ako moderátorka, ale aj ako herečka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu