Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa návrhárka po 70-tke pripomína strašidlo: Ale týmto stále vyráža dych!

Betsey Johnson vizážou skôr odstraší, ale vitalitou na staré kolená prekvapuje každým dňom. Zobraziť galériu (10)
Betsey Johnson vizážou skôr odstraší, ale vitalitou na staré kolená prekvapuje každým dňom. (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Toto v jej veku dokáže naozaj málokto! Hoci si výstredná módna návrhárka na staré kolená udržiava až príliš strojený a vyumelkovaný imidž, kondíciu by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie kolegyne. Pozrite, čo Betsey Johnson (71) včera predviedla neveriacim fotografom. Bez najmenšieho zaváhania roztiahla nohy ako zamladi.

Do starého železa ešte rozhodne nepatrí! Aj keď by si Betsey Johnson mohla dávno užívať pokojný oddych na zaslúženom dôchodku, ona ešte stále vymetá jedno podujatie za druhým. Naposledy sa zjavila na newyorskom galavečere, ktorý okorenila náročným gymnastickým kúskom. Štíhle nohy roztiahla akoby šibnutím čarovného prútika.

Betsey si na slávnostnú večeru vyrazila v na prvý pohľad ležérnom outfite, ako keby mala v pláne vymetať luxusné butiky. Ovešanú kabelkami a v legínsach zasunutých do čižiem by ju na návrhárku svetového formátu tipoval naozaj málokto. K jej nevábnemu zovňajšku prispievalo výrazné líčenie očí, sýtočervený rúž na perách spolu s lakom na nechty. K tomu vyžehlené vlasy v štýle slamenej metly a klauni z cirkusu v jej okolí nemali šancu. To, čo blondínka predviedla paparazzom na podlahe, však čakal iba málokto. Bez mihnutia oka totiž vyčarovala dokonalú roznožku.

Nestarnúca veteránka sa ešte stále naplno venuje móde a prináša do odevného dizajnu veľa ženskosti i farieb. Naposledy sa blysla v septembri s líniou jeseň/zima, ale aj v marci minulého roka, kedy uviedla na trh novú kolekciu jarných šiat. „Je to výnimočné, však? Nemohla som to naplánovať lepšie. Kiežby každá uvádzacia akcia bola takáto,“ nadchýnala sa v rozhovore pre Mail Online. Ktovie teda, čím svojich priaznivcov prekvapí najbližšie. Doteraz totiž zvykla v závere každej módnej šou predviesť mlynské kolo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu