Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Monika (49) z Priateľov žiari v súkromí aj na titulke: Wau, žiaden rozdiel!

Courteney Cox je v súkromí rovnako očarujúcou dámou ako na titulnej strane magazínu. Zobraziť galériu (10)
Courteney Cox je v súkromí rovnako očarujúcou dámou ako na titulnej strane magazínu. (Zdroj: More)

LOS ANGELES – Žiadne vylepšenia nepotrebuje! Zatiaľ čo jej kolegyne sa na profesionálnych záberoch v magazínoch na seba už ani nepodobajú, Courteney Cox aj pred blížiacou sa päťdesiatkou pôsobí veľmi zachovalo. Ilúziu o svojom vzhľade však nepredáva. Na obálke časopisu či v súkromí – stále vyzerá rovnako skvele.

Prirodzená a neuveriteľne krásna! Hoci od začiatku nakrúcania kultového sitkomu Priatelia už uplynuli desaťročia, jednej z hlavných protagonistiek sa pribúdajúce roky akoby vonkoncom nedotkli. Courteney Cox svoju mladistvú a sviežu tvár prepožičala februárovému vydaniu magazínu More, no pokojne by sa zaobišla aj bez retuše. V súkromí totiž nevyzerá o nič horšie.

Seriálová Monika na záberoch v časopise nechala vyniknúť najmä svojim nebesky modrým očiam, ktoré podčiarkovali šaty rovnakého odtieňa. Grafici si síce neodpustili vyhladenie mimických vrások, no priveľa zásahov robiť naozaj nemuseli. Stačí sa pozrieť, s akým bezchybným imidžom si tmavovláska nedávno vyrazila na večeru so súčasným partnerom. Vypnutú pleť a krásne črty by jej mohli závidieť aj výrazne mladšie konkurentky zo šoubiznisu.

V rozhovore, ktorý Courteney poskytla spomínanému periodiku, venovala dosť veľký priestor bývalému manželovi. Bez Davida Arquetteho už totiž žije viac než tri roky a s odstupom času sa na mnohé aspekty rozchodu pozerá inak. „Ak niekoho milujete, chcete, aby bol šťastný, aj keď nie s vami,“ reagovala na jeho život po boku novej známosti. Podľa vlastných slov však pre záchranu vzťahu urobila maximum: „Počas rozvodu vždy niečo ľutujete. Boli sme zosobášení dlhý čas, takže to nie je o tom, že by sme sa nesnažili.“ Snáď jej šťastie po boku čerstvého objavu Johnnyho McDaida tak skoro nevyprchá a zostane stále rovnako pozitívne naladená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu