Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gina Lollobrigida pred 90-tkou: Aha, stále vyzerá k svetu!

Gina Lollobrigida s nemeckým návrhárom Haraldom Glööcklerom Zobraziť galériu (7)
Gina Lollobrigida s nemeckým návrhárom Haraldom Glööcklerom (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN – Svieža a vo forme! Hoci od čias jej najväčšej popularity uplynuli už celé desaťročia, Gina Lollobrigida (86) sa naďalej drží v dobrej kondícii a rozdáva úsmevy na všetky strany. Inak tomu nebolo ani na nedávnej spoločenskej akcii, kde veteránka predvádzala, ako sa vyhráva boj s vekom.

Na staré kolená nemá konkurenciu! Aj keď v našich končinách už Gina Lollobrigida nepredstavuje príliš zvučný pojem, pre krajanov navždy zostane stelesnením sexepílu päťdesiatych a skorých šesťdesiatych rokov minulého storočia. Naposledy táto legendárna Talianka zavítala na nemeckú pôdu, kde svojou návštevou poctila istú párty. A núdzu o pozornosť zástupcov médií rozhodne nemala.

Gina by síce početné omladzujúce zákroky a plastiky zapierala márne, no na babičku pred blížiacou sa deväťdesiatkou rozhodne nevyzerá. Nafarbené vlasy, výrazné líčenie a snehobiely chrup z nej totiž robí vitálnu a distingvovanú dámu. Niet sa čo čudovať, že zachovalým zovňajškom zaujala aj kontroverzného návrhára Haralda Glööcklera, ktorý ju osobne pozval do svojej galérie a pred objektívmi jej venoval zopár džentlmenských gest.

Niekdajšia talianska bohyňa sa do širšieho povedomia verejnosti prepracovala v roku 1947, kedy v národnej súťaži krásy obsadila tretiu pozíciu. Odvtedy jej herecká kariéra doslova prekvitala a Gina si dokonca vyslúžila nálepku najkrajšej ženy sveta.

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že udržiavaná stálica sveta šoubiznisu po rozvode na mužov a zajačikov zvlášť tak trochu zanevrela. No ešte pred rokom mala opletačky pre španielskeho biznismena Javiera Rigau y Rafolsa, ktorý sfalšoval sobáš a brúsil si zuby na rozprávkové dedičstvo. Gina však vďaka internetu podvod odhalila včas a okamžite sa obrátila na súd so žiadosťou o anulovanie svadby – tá sa koniec koncov vraj nikdy nekonala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu