Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Objavila elixír mladosti? Krásna Šeredová vyzerá ako pred 18 rokmi!

Alena Šeredová aj vo veku 35 rokov pripomína sladkú sedemnástku (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Alena Šeredová aj vo veku 35 rokov pripomína sladkú sedemnástku (vpravo). (Zdroj: profimedia / Instagram)

PRAHA – Roky jej na kráse neuberajú! Hoci sa modelka Alena Šeredová (35) už dávnejšie presťahovala do zahraničia, na domácej českej pôde stále vzbudzuje pozornosť médií. Aj vďaka tomu si jej fanúšikovia nemohli nevšimnúť príspevok, o ktorý sa podelila na sociálnej sieti. Známa kráska príjemne prekvapila spomienkou na tínedžerské časy, od ktorých sa na jej zovňajšku veľa nezmenilo.

Stále ako dievčatko! Alena Šeredová rozvírila hladinu českého šoubiznisu už v roku 1998, kedy sa na domácej súťaži krásy prebojovala na celkovo druhú pozíciu. S titulom a šerpou prvej vicemiss automaticky postúpila na Miss World, kde sa umiestnila na obdivuhodnej štvrtej priečke. Len takpovediac pred pár hodinami sa pritom podelila o fotku z čias, kedy o súčasnej kariére modelky iba snívala. Už vtedy patrila medzi očarujúce brunetky a ani po rokoch nič zo svojho šarmu nestratila.

Opálená Alena na spomienkovom zábere z domáceho prostredia sedí v džínsach so strihom montérok a trakmi. Bez použitia akejkoľvek dekoratívnej kozmetiky hľadí mimo objektívu a nenápadne sa usmieva. Vďaka génom prirodzenej krásy možno už vtedy tušila, že svet modelingu jej raz bude ležať pri nohách.

Prominentná dáma od našich susedov dnes žije v Taliansku, kde tvorí manželský pár s futbalovým brankárom Gianluigim Buffonom. Tomu už pred svadbou stihla priviesť na svet dvoch synov, no tehotenstvá na jej krivkách nezanechali najmenšej stopy.

Oficiálny zväzok obletovaného gólmana Juventusu Turín je ostro sledovaný bulvárnymi novinármi. Dvojica síce väčšinu času trávi oddelene kvôli práci, no prípadných záletov manžela sa Alena neobáva. „Nie som žiarlivá a verím, že Gigi nie je hlúpy. Ak sa raz moje slová obrátia proti mne, jednoducho to tak bude, to je život. Nepremýšľam dopredu o tom, čo by sa stalo, keby nám do života vstúpila nevera, to sa nedá naplánovať,“ vyjadrila sa v rozhovore pre Glanc. Zdá sa teda, že Šeredová si vychutnáva rodinnú idylku a napriek vyťaženosti má vo vzťahu k životnému partnerovi jasno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu