Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Potvora z Beverly Hills 90210 ukázala nádhernú dcérku: Akoby jej z oka vypadla!

Tiffani Thiessen s dcérkou Harper Zobraziť galériu (8)
Tiffani Thiessen s dcérkou Harper (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Má byť na čo hrdá! Hoci Tiffani Thiessen (40) zostane v pamäti mnohých televíznych divákov navždy vrytá ako vypočítavá mrcha z tínedžerského seriálu, v súkromí pôsobí ako nestarnúca dáma a ukážková mamička. Pozrite, ako jej to pristane s dcérkou Harper (3) v náručí. Dievčatá sa podobajú ako vajce vajcu.

Jablko od stromu ďaleko nepadlo! Hoci maličká Harper Renn Smith o pár mesiacov oslávi ešte len štvrté narodeniny, už teraz pripomína mladšiu kópiu svojej slávnejšej mamičky. Tiffani Thiessen si jedinú ratolesť ešte stále hocikedy vezme na ruky a teší sa z jej úprimného úsmevu. Veď kedykoľvek sa na ňu pozrie, akoby sa s odstupom desaťročí dívala do zrkadla.

Nebesky modré oči, okrúhle líčka, nos ako gombička a plné pery – to všetko Harper očividne dostala do vienka práve po americkej herečke. Zatiaľ z nej rastie plavovláska a oproti hnedovlasej mame jej dokonca chýba aj ľahko zapamätateľné znamienko na tvári ako poznávacia značka. Už teraz by sa však vďaka hviezdnym génom vo svete šoubiznisu zrejme nestratila.

Hrdinka kultového seriálu Beverly Hills 90210 len predvčerom oslávila okrúhle štyridsiate narodeniny, no na organizovanie divokého žúru v štýle Kate Moss nemala najmenší dôvod. Už viac než osem rokov totiž žije v manželskom zväzku s hercom Bradym Smithom a užíva si dokonalú rodinnú atmosféru. „Milujem svoju rodinu,“ napísala k fotke, na ktorej sfukuje štyri sviečky so svojou dcérkou. Predĺženú oslavu s priateľmi si pri všetkej počestnosti užíva na vyhriatej pláži, no destináciu fanúšikom neprezradila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu