Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pretty Woman s krivkami skutočnej ženy: Zradila ju sťahujúca bielizeň?

Julia Roberts na odovzdávaní cien Screen Actors Guild Awards vystavila na obdiv ženskejšie tvary. Zobraziť galériu (11)
Julia Roberts na odovzdávaní cien Screen Actors Guild Awards vystavila na obdiv ženskejšie tvary. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Pochválila sa plnšou figúrou! Julia Roberts (46) už dlhé roky vládne Hollywoodu ako jedna z tamojších ikon krásy, ktorá si prísne stráži každý gram tuku navyše. Po tom, čo sa nedávno rozpútali špekulácie o prekvapivom tehotenstve, však herečka včera zmiatla fanúšikov ešte viac. Na červenom koberci bez ostychu predvádzala zaoblené ženské partie.

Naozaj nie je „v tom“? Hoci si Julia Roberts už celé desaťročia udržiava bezchybnú líniu, pred mesiacom vyvolala špekulácie, že napriek zrelému veku nosí pod srdcom ďalší prírastok do rodiny. Postarali sa o to jej kyprejšie ženské tvary, no americká diva vzápätí všetky fámy dementovala. Na včerajšom udeľovaní prestížnych cien Screen Actors Guild Awards jej priliehavá róba opäť podčiarkla výrazne väčšie bruško. Čo je za tým?

Julia si to medzi smotánku namierila v zaujímavom overale vo farbe fuchsie, ktorý na prvý pohľad pôsobil ako klasická dlhá róba. Keďže outfitu chýbali rukávy a tesne obopínal kritické dámske partie, zástupcom médií neušlo, že ostrieľaná herečka stavila na prirodzenosť. Sťahovacia bielizeň buď ostala doma, alebo jej postavu nevytvarovala podľa hollywoodskych štandardov. Do centra pozornosti sa dostali širšie ramená aj oblejšie boky s bruškom. Na kráse predstaviteľky legendárnej Pretty Woman to však rozhodne neubralo.

Kučeravá hviezda už pri príchode na slávnostné podujatie vyvolala medzi priaznivcami obrovskú eufóriu. Ovácie zosilneli až natoľko, že sa v Juliinej blízkosti prevalili zátarasy. „Och, všetky spadli, ale sú v poriadku. Každého som skontrolovala, poskytla som im resuscitáciu, majú sa dobre,“ zažartovala si herečka na adresu incidentu s nadšenými tínedžerkami. Neskôr ešte prezradila, že sa plánuje viac venovať rodine a menej vlastnej kariére. Žeby predsa len pomaly naznačovala odchod na materskú dovolenku?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu