Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozvodová bomba z Hollywoodu: Manželstvo Pretty Woman je v troskách!

Manželstvo Julie Roberts podľa titulnej strany časopisu Star čelí rozvodovej kríze. Zobraziť galériu (15)
Manželstvo Julie Roberts podľa titulnej strany časopisu Star čelí rozvodovej kríze. (Zdroj: Star)

LOS ANGELES – Majú problémy! Hoci sa Julia Roberts (46) a Daniel Moder (45) navonok javia ako harmonický párik, po dvanástich rokoch spolužitia sa aj do ich vzťahu nasťahovala kríza. Podľa zdroja z ich blízkeho okolia je rozvod na spadnutie. Pýtate sa na dôvod? Kučeravá kráska je vraj hotová ľadová kráľovná.

Ich oficiálny zväzok sa otriasa v základoch! Aj keď obe hollywoodske hrdličky už v minulosti raz vstúpili do manželského chomúta, jeden druhému sú si oporou dvanásť rokov a splodili spolu tri krásne ratolesti. Ako sa ale zdá, nad hlavou predstaviteľky kultovej Pretty Woman visí rozvod. Vzala si totiž do hlavy, že miláčik Daniel Moder ju podvádza.

S prekvapujúcou informáciou na titulnej strane vyrukoval americký časopis Star. Palcové titulky pritom informujú, že v súdnej sieni by  sa v prípade rozvodu rozohrala bitka o úctyhodných 225 miliónov dolárov. Vzájomné spolunažívanie hereckej hviezdy a kameramana vraj sprevádzajú hádky o nevere a naštrbenej dôvere.

„Juliinou jedinou starosťou je, ako si udržať Dannyho pri tele, pretože je strachom bez seba z toho, že ju podvedie. A tak sa k nemu správa ako k dieťaťu. Kontroluje mu telefón, hľadá esemesky a maily od iných žien. Julia tiež monitoruje, s kým a kde sa Danny stretáva,“ prezradil zdroj z okolia prominentnej dvojice. Herečka v úlohe stopárskeho psa však nie je tým jediným problémom. Sama sa vraj prejavuje ako chladná žena bez kúska citu.

„Danny si vďaka Nancyinej smrti uvedomil, aká dokáže byť Julia bezcitná. Nepáčilo sa mu ani to, ako sa k polovičnej sestre správala,“ doplnil spomínaný zdroj. Rozchody sú síce v Hollywoode momentálne naozaj v móde, no kríza v manželstve Julie Roberts sa ešte možno utrasie. Zrejme by americkej krásavici nezaškodilo, ak by svojho kameramana občas vyvetrala medzi smotánkou.

Pre úplnosť stačí už len dodať, že Daniel sa cíti ovládaný aj kvôli tomu, že do domácnosti zďaleka neprispieva takým vysokým obnosom peňazí ako Julia. Tá si zas potrpí na imidž idylickej rodiny a chce si ho držať za každú cenu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu