Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pretty Woman po tragédiách v rodine: Na Oscaroch ako vdova ronila slzy!

Julia Roberts na odovzdávaní Oscarov Zobraziť galériu (9)
Julia Roberts na odovzdávaní Oscarov (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Rozcítila sa! Hoci jej účasť na odovzdávaní zlatých sošiek bola po smutných rodinných udalostiach neistá, Julia Roberts (46) nakoniec dorazila a pred fotografmi rozdávala úsmevy. Neskôr ju však prevalcovali emócie a ronila krokodílie slzy. Čo sa jej na Oscaroch vlastne prihodilo?

Zamávalo to s ňou! Niet najmenších pochýb, že Julia Roberts si od začiatku roka prežíva naozaj strastiplné obdobie. Len pred niekoľkými týždňami si totiž siahla na život jej polovičná sestra Nancy, ktorá ju v liste na rozlúčku obvinila z ponižovania a zlého správania. Aby toho nebolo málo, matke rozhádaných sestier diagnostikovali rakovinu, ktorá ju spolu s ďalšími zdravotnými problémami pripútala na lôžko. Kučeravá kráska sa teda z pochopiteľných dôvodov podujatí pred Oscarmi nezúčastňovala. Ako jedna z nominovaných však slávnostný galavečer nevynechala, no ten sa nezaobišiel bez náročných okamihov.

Julia ešte stále drží smútok, preto na červený koberec zvolila ponurú čiernu róbu s čipkovanými aplikáciami. Svoju nomináciu na zlatú sošku za najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe síce na víťazstvo nepremenila, no to jej na nálade neubralo. Nostalgia ju premohla, až keď sa započúvala do melódie balady Wind Beneath My Wings v podaní Bette Midler. Z ničoho nič sa jej po lícach začali kotúľať slzy.

„Táto pieseň ma vždy rozplače, ale tento mesiac mi emócie prerastajú cez hlavu,“ vysvetlila predstaviteľka kultovej Pretty Woman hlúčiku hostí okolo seba, medzi ktorými nechýbal jej agent, manžel Andrew Upton a oscarová kolegyňa Cate Blanchette. Práve tá sa zmohla na nie práve distingvovaný komentár: „Je to ku*evsky otrasné. Koľko ľudí musí ešte zomrieť? Je to hrozné.“ Či práve týmito slovami Julii pomohla, je s prihliadnutím na matkin vážny stav naozaj otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu