Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalší krutý úder pre Pretty Woman: Po samovražde sestry prišla rakovina!

Julia Roberts s matkou Betty v čase, keď sa kučeravá kráska držala v Hollywoode na vrchole popularity. Zobraziť galériu (12)
Julia Roberts s matkou Betty v čase, keď sa kučeravá kráska držala v Hollywoode na vrchole popularity. (Zdroj: archív)

LOS ANGELES – Osud sa s ňou nemazná! Julia Roberts (46), ktorá len pred pár dňami prišla o sestru následkom samovraždy, sa momentálne strachuje o život ich spoločnej matky Betty Lou Motes (80). Tá síce so zdravotnými problémami zápasí už dlhšie, no jej čerstvá diagnóza blízku rodinu mimoriadne zarmútila. Osemdesiatnička totiž bojuje s rakovinou pľúc.

Jej rodinné zázemie sa sype ako domček z kariet! Julia Roberts sa ešte nestihla spamätať z dobrovoľného odchodu sestry Nancy Motes a už má hlavu opäť v hlbokom smútku. Po tom, čo jej polovičná sestra 9. februára spáchala samovraždu a zo svojho rozhodnutia obvinila úspešnú herečku v liste na rozlúčku, je situácia znova vážna. Lekári totiž 80-ročnej matke Betty počas rutinného vyšetrenia magnetickou rezonanciou diagnostikovali rakovinu pľúc.

S informáciou ako prvý vyrukoval americký plátok National Enquirer, ktorý sa opiera o svedectvo člena rodiny: „Každý bol z toho na nervy, pretože Betty v minulosti fajčila a mala emfyzém.“ Liečbu nádorového ochorenia navyše lekári museli odkladať kvôli dlhodobým problémom s chrbticou. V neprospech pani Motes zohráva úlohu aj fakt, že už prekročila prah osemdesiatky, prekonala infarkt myokardu a v roku 2009 podstúpila angioplastiku (zákrok, ktorému sa u nás ľudovo hovorí „prefúknutie cievy“).

Je viac než isté, že sled smutných udalostí vo famílií na psychike ospevovanej Pretty Woman nijako nepridáva. „Julia sa cíti dotknutá a zranená všetkou tou kritikou, ktorej sa jej dostáva po Nancyinej smrti. Podľa nej si ju nezaslúži. Julia navyše trvá na tom, že Nancyina smrť nebola samovraždou,“ vysvetlil spomínaný zdroj. Ostáva len dúfať, že kučeravá kráska v najbližších mesiacoch nebude musieť prežívať ďalšiu psychickú traumu a chystať nový pohreb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu