Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hayley Hasselhoff na móle: Páni, to je ale vypapaná modelka!

Hayley Hasselhoff sa zhostila úlohy modelky z kategórie Plus Size, teda väčšej veľkosti. Zobraziť galériu (9)
Hayley Hasselhoff sa zhostila úlohy modelky z kategórie Plus Size, teda väčšej veľkosti. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Vytasila obliny! Hoci sa David Hasselhoff (61) blysol vo viacerých úspešných seriáloch a filmoch, divákom najviac utkvel ako hlavný záchranár v Pobrežnej hliadke. Vlastnú dcéru Hayley (21) by však v podobnom projekte zrejme nikdy nepresadil. Blondínka síce hviezdi ako modelka, no v kategórii krások XXL.

Jablko padlo od stromu trochu ďalej! Aj keď mal David Hasselhoff v minulosti určité zdravotné problémy a na dno pohárika sa pozeral až príliš často, po prekročení šesťdesiatky sa stále udržiava vo forme, ktorú kedysi predvádzal v červených trenírkach na televíznych obrazovkách. Jeho mladšia dcéra síce len nedávno prekročila prah dospelosti, no o ukážkových krivkách v jej prípade nemôže byť ani reči. Počas londýnskeho Týždňa módy s príznačným podtitulom Plus Size sa aj ona objavila na móle. Vďačila však za to objemnejšej figúre.

Hayley Hasselhoff sa počas módnej šou blysla v čiernych priliehavých šatách, ktoré vcelku rafinovane maskovali jej kritické partie. Rovnaké šťastie u dizajnéra už nemala jej kamarátka Whitney Thompson v overale pestrých farieb ako vystrihnutých z manéže cirkusu. Outfit už na prvý pohľad pôsobil mierne extravagantne a plavovláske deformoval kyprú postavu. Tá však rozdávala úsmevy na všetky strany na rozdiel od prominetnej dvadsiatky, ktorá si zachovávala kamennú tvár.

Davidova dcéra si zážitok v podobe predvádzania módnych kúskov od návrhárov mimoriadne pochvaľovala. „Názov „plus size“ nie je veľmi spravodlivý. Je to celé o ženách s krivkami a ženách všetkých tvarov a veľkostí. Dúfam, že jedného dňa sa takýmto podujatiam dostane rovnaký rešpekt,“ nechala sa počuť po skončení prehliadky pred novinármi. Ako sa teda zdá, Hayley je so sebou absolútne vyrovnaná a zopár kíl navyše jej vonkoncom neprekáža.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu