Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sexi pomsta krásnej modelky: Odhalila všetky intímne partie!

Sexi Bryana Holly sa odviazala pred objektívom a nahé telo predviedla v celej nádhere. Zobraziť galériu (9)
Sexi Bryana Holly sa odviazala pred objektívom a nahé telo predviedla v celej nádhere. (Zdroj: Treats!)

LOS ANGELES – Zvodný odkaz exmilencovi? Hoci sa Bryana Holly pýši nádherným telom a slušne rozbiehajúcou sa kariérou, jej známemu partnerovi to zrejme nestačilo. Sexi blondínka preto neváhala a pred objektívom mu ukázala, za čím môže banovať. Pri tvorbe odvážnych záberov nechala fotografa nazrieť aj do tých najintímnejších zákutí svojich výstavných kriviek.

Odhodila šaty aj zábrany! Aj keď sa Bryane Holly v uplynulých mesiacoch dostávalo mediálnej pozornosti vďaka vzťahu so známejším Brodym Jennerom, plavovláska si najnovšie razí vlastnú cestu. Svoju závideniahodnú postavičku totiž nedávno odhalila pre čerstvé číslo magazínu Treats!. Sexepílom pri pózovaní rozhodne nešetrila, veď posúďte sami.

Úplne nahá blondínka si svoju cudnosť pred objektívom miestami strážila huňatým svetrom, no v istých momentoch sa zaobišla aj bez neho. Na výsledných záberoch sa nebránila tomu, aby jej vykúkali okrúhle vnady, zárez medzi guľatými polkami či pokožka ženského lona. Pri pohľade na Bryanino úchvatné telo bez prílišnej retuše len máloktorý muž dokáže pochopiť, prečo sexi manekýnka zostala single.

Bryanin exmilenec je pre médiá zaujímavým tým, že ide o syna bývalého olympionika Brucea Jennera. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa mimoriadne úspešný športovec nepriplietol do rodiny s priezviskom Kardashian, ktorá už dlhé roky vládne televízii s vlastnou reality šou. A v tej z času na čas vystupoval aj spomínaný Brody. Atraktívna modelka s ním randila približne štyri mesiace a pôsobila veľmi šťastne. Všetko sa však skomplikovalo koncom októbra.

„Brody a Bryana spolu žúrovali v rezidencii Playboy, aby oslávili Halloween, na čo sa Bryana naozaj tešila. Ale ich noc skončila veľmi zle,“ citoval svoj zdroj denník MailOnline. Nečakaný rozchod mal vzápätí dohru aj na webe. „Hneď na druhý deň si obaja zmazali toho druhého na Instagrame. Bryana dokonca zašla tak ďaleko, že vymazala všetky fotky s Brodym vrátane ich výnimočného výletu na Havaj,“ upresnil spomínaný zdroj. Je však veľmi pravdepodobné, že taká kráska ako Bryana o nápadníkov mať núdzu zaručene nebude.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu