Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Voľbu ľudu sprevádzal súboj dekoltov: Výstrihy po pupok a vypadávajúce prsia!

Vychytené herečky na červenom koberci tasili ženské zbrane ťažkého kalibru. Zobraziť galériu (8)
Vychytené herečky na červenom koberci tasili ženské zbrane ťažkého kalibru. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Odhalili svoju ženskosť! Hoci udeľovanie cien pre najobľúbenejšie osobnosti televíznych obrazoviek nebýva prešpikované áčkovými hviezdami, ani tento rok o závan sexepílu núdza nebola. Postarali sa oň hneď tri dámy, ktoré pretŕčali svoje prednosti ako na striebornom podnose. Rozdávanie sošiek na People's Choice Award niektoré celebrity zvládli lepšie, iné horšie.

 

 

 

Heidi Klum
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)
Opäť hriešne hlboký dekolt! Aj keď si štvornásobná mamička Heidi Klum môže odvážne róby po štyridsiatke stále dovoliť, kreácia od módneho domu Armani jej uplynulú noc ku kráse veľmi nepridala. Ostrieľaná modelka síce pôsobila ako večernica, no jej poodhalené vnady sa akoby tisli do objektívu silene a vtieravo.
Malin Åkerman
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)
Príliš šťastnú ruku pri výbere outfitu nemala ani švédsko-kanadská hviezda Malin Åkerman. Tá sa totiž rozhodla pre model z dielne Cushnie et Ochs s odhaleným chrbtom a vykúkajúcim poprsím. Potlač na šatách navyše pôsobila naivne a málo slávnostne.
Jessica Alba
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)
Absolútnou kráľovnou večera sa stala vždy vkusne upravená Jessica Alba, ktorá siahla po jednoduchej bielej róbe bez ramienok. Zips v strednej časti zanechával rafinovaný dojem a zvýraznené košíčky podčiarkovali krásu herečkinho dekoltu. Dvojnásobná mamička sa držala pravidla „menej je viac“, vďaka čomu nadchla módnych kritikov aj zahraničných zástupcov médií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu