Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Moldavská sexica v bikinách vyráža dych: Vnady na úteku a šťavnatý zadok!

Olga Kent v bikinách predvádzala krivky, o akých snívajú aj mnohé jej známejšie kolegyne. Zobraziť galériu (8)
Olga Kent v bikinách predvádzala krivky, o akých snívajú aj mnohé jej známejšie kolegyne. (Zdroj: Instagram)

MIAMI – Objektívy sú na nej nalepené v jednom kuse! Hoci Olga Kent (25) nepatrí medzi svetoznáme modelky, už niekoľko dní patrí medzi ostro sledované krásky na miamskej pláži. Nádherná rodáčka z Moldavy si síce za veľkú mláku odskočila za oddychom, no jej úchvatná postavička v bikinách okoliu takpovediac nedá spávať. Jej poznávacou značkou sa stali minmalistické materiály a poriadna dávka sexepílu.

Rola Bondgirl by jej sadla ako uliata! Aj keď Olga Kent môže byť slovenským obdivovateľom povedomá „len“ z reklamných kampaní, to sa zrejme už čoskoro zmení. Všetko vďaka rozruchu, ktorý sa oslnivej manekýnke podarilo narobiť na slnkom zaliatej Floride. V úsporných kúskoch plážovej módy totiž predvádza telo, aké by jej mohli závidieť aj najlepšie platené konkurentky z brandže.

Krásna Olga už niekoľko dní oddychuje na pobreží Miami, ktoré je v zimných mesiacoch obľúbenou destináciou mnohých celebrít. Sexi modelka za celý ten čas strávený v morských vlnách už vystriedala niekoľko variácií bikín. Poväčšine však ide o modely, z ktorých sa jej derú vnady a lascívne presvitajú obrysy bradaviek. Paparazzi si pritom prídu na svoje aj zozadu, kedy sa im nezriedka naskytne pohľad na guľaté polky v spodnom diele strihu tango.

Vychádzajúca modelingová hviezda je často prirovnávaná k Brazílčanke Gisele Bündchen a svojich priaznivcov pravidelne zásobuje šteklivými fotkami prostredníctvom Instagramu. Otvorené srdce má totiž pre všetkých fanúšikov, predovšetkým tých najmenších. „V Miami s mojím malým frajerom Marcom-Fabiom. Aký anjel!“ napísal k záberu s drobným chlapcom.

Olga sa narodila v Moldavsku s priezviskom Calpajiu, no neskôr sa presťahovala do Rumunska a následne Talianska, kde sa presadila pod pseudonymom Kent. Zatiaľ na svojich výstavných krivkách predvádzala najmä spodnú bielizeň (Triumf, P2, Benetton) a stala sa tvárou kampane na deodorant značky Nivea. Viackrát ozdobila titulné strany rumunských verzií dámskych časopisov (Elle, Harper's Bazaar) a stihla sa už presadiť aj pred kamerou – na konte má dve snímky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu