Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cindy Crawford je sexi kosť aj pred 50-tkou: Obnažený prsník ako dôkaz!

Cindy Crawford ani pred 50-tkou sexepílom nešetrí - vystavila sexi nôžky a časť nahého poprsia. Zobraziť galériu (6)
Cindy Crawford ani pred 50-tkou sexepílom nešetrí - vystavila sexi nôžky a časť nahého poprsia. (Zdroj: V magazín)

NEW YORK – Pred objektívom je stále kráľovnou! Hoci Cindy Crawford (47) svoju aktívnu kariéru modelky už dávnejšie zavesila na klinec, odhaľovanie božských kriviek jej nerobí najmenší problém. Aj krátko pred prahom päťdesiatky sa totiž pýši telom, ktoré by jej bez mihnutia oka zarobilo ďalšie milióny. Pozrite si jej sexi nohy a vykuknutý prsník ako dôkaz.

Slovenské farmárky sa od nej majú čo učiť! Aj keď na statku markizáckej farmy bojujú o víťazstvo sympatické dievčatá, v porovnaní s veteránkou Cindy Crawford ešte majú čo doháňať. Supermodelka z 90. rokov sa totiž nechala zvečniť na sene iba v topánkach a svojím sexepílom už opäť rozvírila hladinu šoubiznisu. Provokatívne zábery z čerstvého vydania magazínu V jednoznačne svedčia o tom, že brunetkino meno je v brandži naďalej zvučným pojmom.

Cindy sa na pikantné fotky odvážila pod taktovkou fotografa Sebastiana Faenu. Ten ju zvečnil síce trochu špinavú, no úplne nahú ležiac na slame. Cez stále štíhle a pružné telo mala manekýnka prehodenú károvanú deku ako stvorenú na piknik a hlavu si oprela o štvornohého chlpáča. Idylické farmárske prostredie okorenila nielen vypracovanými nôžkami, ale tiež obnaženým prsníkom vykúkajúcim spod prikrývky.

Nestarnúca modelingová hviezda svoje umenie pózovať a zvádzať síce nezabudla, no už dlhší čas sa venuje predovšetkým rodine. A v rámci spoločne strávených chvíľ nemá núdzu o zábavné historky. Tá, o ktorú sa podelila s magazínom V, zahŕňa obletovaného speváka Harry Stylesa z kapely One Direction: „Zastavil sa, aby nás pozdravil, keď som s deťmi robila pizzu. Moje ratolesti si robili svoje vlastné malé pizze, no nemohli ich odtrhnúť od plechu. Harry sa opýtal, či tam dali dosť múky, aby sa cesto neprilepilo. Na to sa ho môj manžel opýtal, odkiaľ to môže vedieť. A dcéra mu odvetila: 'Ocko, Harry pracoval v pekárni. To vie predsa každý.' Ako sa teda zdá, v Cindyinej famílii sa niektoré informácie posúvajú naozaj netradičným spôsobom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu