Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Cindy Crawford pred prahom 50-tky: Vystavila telo pravej bohyne!

Úchvatná Cindy Crawford aj krátko pred päťdesiatkou zažiarila s telom mladice. Zobraziť galériu (11)
Úchvatná Cindy Crawford aj krátko pred päťdesiatkou zažiarila s telom mladice. (Zdroj: Omega)

LOS ANGELES – Nestarnúcu noblesu má jednoducho v génoch! Hoci sa Cindy Crawford (48) venuje modelingu už len príležitostne, pozlátka jej statusu ikony 90. rokov zďaleka nevybledla. Stačí sa pozrieť, v akej forme už opäť zažiarila pred objektívom. Brunetka naďalej popiera zákony prírody a nad blížiacou sa päťdesiatkou môže pokojne mávnuť rukou.

Stále na to má! Zatiaľ čo módni kritici jej výrazne mladšie kolegyne odpisujú do starého železa, Cindy Crawford naďalej tasí svoje najväčšie tromfy. Na chrbte jej síce čochvíľa pribudne piaty krížik, no stále štíhle, pevné a pružné telo by jej mohli závidieť aj dospievajúce dievčatá. Niekdajšia supermodelka sa najnovšie blysla v reklamnej kampani hodiniek istej švajčiarskej značky, v ktorej pôsobí ako dych vyrážajúca siréna.

Plavky s hlbokým výstrihom či priliehavé šaty s poodhaleným chrbtom – to všetko podčiarkuje typickú ženskú rafinovanosť, akú dokáže vykúzliť len stále očarujúca a ostrieľaná Cindy. V kombinácii s rozpustenou hrivou a povestným znamienkom nad hornou perou tak z pochopiteľných dôvodov v reklamnom svete stále predstavuje magnet na potenciálnych zákazníkov.

„Cindy je ikonou. Vo vnútri je z nej typická supermodelka – vždy profesionálna a noblesná. Keď vstúpi do miestnosti, akoby išlo o jej prvé fotenie. Prináša všetko z osobnosti, ktorú fotenie vyžaduje, milujem spoluprácu s ňou,“ nadchýnal sa na Cindyinu adresu uznávaný fotograf John Russo. Pravdou zostáva, že dvojnásobná mamička ešte stále bez mihnutia oka zatieni aj o polovicu mladšiu konkurenciu. V jej prípade sa totiž zrelá prirodzená krása snúbi s neopakovateľným šarmom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu