Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Len 12-ročná dcéra Cindy Crawford uchvátila v Paríži: Kaia, si čoraz krajšia!

Cindy Crawford sa objavila v Paríži so svojou krásnou mladšou kópiou Kaiou. Zobraziť galériu (8)
Cindy Crawford sa objavila v Paríži so svojou krásnou mladšou kópiou Kaiou.

PARÍŽ – Každým dňom prekvitá viac a viac! Aj keď sa mladšia ratolesť supermodelky Cindy Crawford (48) ešte neradí ani medzi tínedžerky, hviezdnymi génmi už vzbudzuje obrovskú pozornosť. Inak to nebolo ani v prípade, keď sa po boku oslnivej mamy objavila vo francúzskej metropole módy. Ich vzájomná podoba je priam neuveriteľná, veď posúďte sami.

Raketová kariéra v šoubiznise je len otázkou času! Hoci malá Kaia už nejaké skúsenosti s pózovaním pred objektívom v rámci reklamnej kampane pozbierala, momentálne čaká, kým jej Cindy Crawford zruší embargo uvalené na modeling. Napriek nízkemu veku by v ňom totiž prerazila ako šibnutím čarovného prútika. Pozrite si čerstvý záber z francúzskeho letiska ako dôkaz.

Len čo Kaia priletela do Mekky francúzskej módy a nechala sa vyfotografovať tamojšími paparazzmi na letisku, vyrazila s mamou do ulíc. Nahodená v ľahkej šifónovej blúzke a s jemným líčením očarujúcej mame akoby z oka vypadla. Už teraz niet najmenších pochýb, že v budúcnosti o nej budeme ešte veľa počuť.

Zaujímavosťou je, že Cindy svojej dcére v modelingu síce bráni, no už teraz jej poodhaľuje tajomstvá úspechu v biznise. Pred pár dňami ju totiž vzala so sebou na istú prezentačnú akciu, kde sa to na prvý pohľad točilo okolo sladkých maškŕt a cukroviniek. V skutočnosti si ale dievčatá s priezviskom Crawford nadháňali zákazníčky a predstavovali im lesky na pery spolu s lakmi na nechty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu