Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Cindy Crawford unikli nahé zábery bez retuše: Prsia, bradavky a brutálne stará tvár!

Nahá Cindy Crawford bez retuše prekvapila intímnymi partiami ja vráskavou tvárou. Zobraziť galériu (12)
Nahá Cindy Crawford bez retuše prekvapila intímnymi partiami ja vráskavou tvárou. (Zdroj: W)

LOS ANGELES – Toto na verejnosť nikdy preniknúť nemalo! Niet najmenších pochýb o tom, že Cindy Crawford (48) aj v zrelom veku šíri okolo seba atmosféru sviežosti a nestarnúcej krásy. Bez zásahu grafikov by si však ani ona takpovediac neškrtla. Pozrite si škandalózne fotografie, na ktorých pózuje úplne nahá a vykúkajú jej najintímnejšie partie.

Realita až taká lichotivá nie je! Hoci Cindy Crawford už celé desaťročia kraľuje supermodelkám z celého sveta, pred prahom päťdesiatky sa bez výraznej retuše nezaobíde. Svedčia o tom šteklivé fotky v Evinom rúchu, ktoré boli pre magazín W vyhotovené ešte minulý rok. V súčasnosti však na webe koluje verzia, na ktorej dvojnásobná matka pózuje úplne prirodzená. Stopy, ktoré na nej zanechal čas, majú od upravených záberov na míle ďaleko.

Cindy sa nechala zvečniť úplne nahá v posteli, aby nechala vyniknúť svojej stále prirodzene štíhlej figúre. Okrem siluety jej však spod prikrývky vykuklo aj obnažené poprsie s bradavkou a holý zadok. Paradoxne, tieto ženské partie nie sú tým, čo modelkiných fanúšikov zaujme najviac. Neupravené fotografie totiž zachytávajú tvár, ktorá nepôsobí o desaťročia mladšie, ale odráža Cindyin skutočný vek. Do časopisu sa nakoniec dostala čiernobiela verzia, na ktorej manekýnke nič nevykúka a z istého pohľadu sa na seba skoro ani nepodobá.

Zarážajúce na brunetkinej podobe nie je to, ako v skutočnosti vyzerá, ale to, ako sa ju ešte stále snažia navonok prezentovať médiá. Diktát večnej mladosti je teda neúprosný a nevyhnú sa mu ani ostrieľané krásavice. Takéto uniknuté pikantnosti sú však veľavravným dôkazom, že žiadna z celebrít zázračný elixír zatiaľ nevynašla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu