Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Schwarzeneggerov nemanželský syn: V 16-ich akoby otcovi z oka vypadol!

Vyšportovaný Joseph Baena sa v 16-ich rokoch čoraz viac ponáša na otca Arnolda Schwarzeneggera. Zobraziť galériu (9)
Vyšportovaný Joseph Baena sa v 16-ich rokoch čoraz viac ponáša na otca Arnolda Schwarzeneggera. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Rastie z neho svalovec! Hoci o 16-ročnom tínedžerovi menom Joseph Baena svet kedysi ani len netušil, od mája roku 2011 sa situácia dramaticky zmenila. Arnold Schwarzenegger (66) sa totiž verejne priznal k nevere a tajnému synovi, ktorého mu porodila jeho domáca. A dnes by genetickú výbavu v nemanželskom potomkovi zapieral márne, veď posúďte sami.

Jablko od stromu nepadlo ďaleko! Arnold Schwarzenegger žil celé štvrťstoročie v usporiadanom manželstve s Mariou Shriver, pôsobil ako kalifornský guvernér a vďaka láske ku kulturistike sa stal rešpektovanou ikonou nielen vo svete športu, ale aj šoubiznisu. Pred vyše dvomi rokmi však svojím vyhlásením spôsobil škandál, aký od neho nikto nečakal. Priznal sa k afére s gazdinou menom Mildred Baena, s ktorou tajne splodil syna Josepha. Ten včera oslávil už 16. narodeniny a v období dospievania sa čoraz viac začína ponášať na slávneho otca.

Mladík mal síce sviatočnú náladu, no tá ho neodradila od toho, aby si odkrútil svoj pravidelný plavecký tréning. Práve vďaka plaveckému štýlu „motýlik“, na ktorý sa špecializuje, totiž jeho horná polovica tela nadobúda výrazne atletické rysy. Keď odchádzal z plavárne po boku mamy, nezaprel v sebe latinskoamerické korene. Jeho vypracované ramená však zároveň prezrádzali, že sa čoraz viac približuje podobizni otca Arnolda zamladi.

Aj keď po mediálnej búrke ohľadne nevery Maria manžela opustila, rozvod zatiaľ neprebehol. Možno aj preto Arnold v sebe stále živí nádej, že milovaná polovička mu jedného dňa definitívne odpustí. Jeho túžby podporuje najmä fakt, že Maria Josepha akceptuje a jeho spoločnosti sa nijako nevyhýba. Fotografi ju s tínedžerom naposledy odfotili v júni, keď si vyrazila na koncert speváčky Beyoncé.

Hollywoodsky veterán sa teda snaží nemanželského potomka nezanedbávať oproti dvom synom, ktorí pochádzajú z jeho stále platného manželstva. A na aký darček sa Joseph môže tešiť od otca? „Arnold mu kúpil vybavenie do domácej posilňovne,“ prezradil zdroj blízky prominentnej rodine. Nie je teda vylúčené, že v remakeoch Terminátora a iných kinematografických chuťoviek jedného dňa uvidíme práve nádejného plavca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu