Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto musíte vidieť: Drsňák Schwarzenegger vrtí zadkom v uletenom tanci!

Arnold Schwarzenegger sa pred kamerami pokúšal zaimprovizovať prvky hip-hopu. Zobraziť galériu (10)
Arnold Schwarzenegger sa pred kamerami pokúšal zaimprovizovať prvky hip-hopu. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Nie je to žiaden suchár! Hoci má Arnold Schwarzenegger (66) povesť drsného akčného hrdinu či seriózneho guvernéra, na staré kolená sa neubránil bláznivým tanečným kreáciám. Stačí sa pozrieť, ako to roztočil v istej zábavnej šou priamo pred kamerami. Jeho úsmevné vrtenie zadkom už prostredníctvom internetu baví celý svet.

Zmysel pre humor či rytmus mu rozhodne nechýba! Aspoň tak vyznieva mimoriadne zaujímavá účasť Arnolda Schwarzeneggera v programe 106 & Park kanála BET. Hollywoodsky veterán spolu so svojím urasteným kolegom menom Joe Manganiello zavítal pred kamery, aby predstavil svoj čerstvý kinematografický počin Sabotáž. Nezostalo však iba pri slovách a bývalý kulturista odhalil svoje zábavnejšie „ja“.

Moderátori šou s umeleckými menami Bow Wow a Keisha síce popri hercoch pôsobili ako trpaslíci, no dokázali navodiť priam skvelú atmosféru. Hostí totiž poprosili, aby si vyžrebovali dva tance v rytme hip-hopu, ktoré sa následne museli pokúsiť aj predviesť. Samotný Arnold síce najskôr nedokázal skryť rozpačitosť, no po chvíli sa do svojich pohybov naplno vložil a na tvári sa mu zjavil blažený úsmev.

Zaujímavosťou je, že ostrieľaný šesťdesiatnik nerozumel ani len názvom samotných tancov z ulice a pýtal si vysvetlenie: „Čo je to Stanky Leg? Smradľavá noha?“ Treba uznať, že Arnie aj na staré kolená humorom nešetrí a jeho vystúpenie v šou zanecháva mimoriadne sympatický dojem. Bolo by zaujímavé zistiť, či by kývol aj na účasť v tanečnom formáte podobnom nášmu Let’s dance.

Arnold Schwarzenegger tancuje hip-hop

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu