Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Schwarzeneggerov nemanželský syn (16) na premiére: Dotiahol matku aj staršiu milenku!

Arnold Schwarzenegger na premiéru svojho filmu pozval nemanželského syna Josepha Baenu. Ten si priviedol mamu aj priateľku. Zobraziť galériu (12)
Arnold Schwarzenegger na premiéru svojho filmu pozval nemanželského syna Josepha Baenu. Ten si priviedol mamu aj priateľku. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Užíva si výhody dieťaťa slávneho otca! Hoci sa Arnold Schwarzenegger (67) so svojím nemanželským synom na verejnosti príliš neukazuje, kontakt s ním zaručene neprerušil. Práve naopak, Joseph Baena nedávno dostal pozvánku na veľkolepú premiéru, ktorú využil naozaj naplno. Ako garde si priviedol mamu aj výrazne staršiu dámsku spoločnosť.

Prešľap z minulosti už nezametá pod koberec! Arnold Schwarzenegger tvoril s Mariou Shriver harmonické manželstvo dlhých 25 rokov, počas ktorých to dotiahol až na kalifornského guvernéra. Ich vzťah však stroskotal po tom, čo sa prevalila hercova aféra s Mariinou obľúbenou zamestnankyňou Mildred. Z tej totiž vzišiel dnes už 16-ročný potomok, o ktorom verejnosť ani samotná Arnoldova manželka nemala najmenšie tušenie. Po rozvode sa však celá kauza utriasla a hollywoodsky veterán sa k svojmu synovi očividne priznáva. Naposledy mu totiž doprial zážitok v podobe premiéry tretieho pokračovania snímky The Expendables.

Joseph Baena si to medzi hollywoodsku smotánku namieril v pomerne ležérnom outfite. Dokonalou úpravou tentoraz prekvapila najmä jeho mama, ktorá vďaka novému účesu a mejkapu viditeľne omladla. Ešte zaujímavejším sa však javilo nečakané garde mladého tínedžera. Ten si totiž viedol za ruku blondínku, ktorá zanechávala dojem, že je od neho o niekoľko rokov staršia. Žeby mu vo voľnom čase poskytovala doučovanie?

Aj keď sa stredoškolský študent a nádejný plavec s polovičnými súrodencami nestýka, ako odvrhnutý sa určite necíti. V živote mu po materiálnej stránke vonkonvom nič nechýba a otec Arnold myslel aj na jeho dobrodružnú povahu. Na 16. narodeniny nemanželskému potomkovi venoval nový džíp.

Prečítajte si, ako Schwarzenegger "donútil" Sylvestera Stalloneho hrať v slabých filmoch. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu