Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Namakaný veterán Arnold Schwarzenegger vyvetral krásnu dcéru: To je ale kočka!

Arnold Schwarzenegger po raňajkách s krásnou dcérou Christinou Zobraziť galériu (8)
Arnold Schwarzenegger po raňajkách s krásnou dcérou Christinou (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vydarila sa mu! Hoci má Arnold Schwarzenegger (66) dlhodobo plný diár pracovných povinností, na svoje ratolesti si čas nájde vždy. Inak to nebolo ani v prípade, keď kráľovskými raňajkami poctil svoju dcéru Christinu (22). Tá krásu zdedila po mame a otcovi dotvárala roztomilé garde.

Má byť na čo hrdý! Aj keď sa Arnoldovi Schwarzeneggerovi manželstvo s Mariou Shriver definitívne rozpadlo, zo zväzku mu ostali štyri ratolesti. Pred pár dňami preto neváhal a začiatok dňa si spríjemnil tým, že mladšiu zo svojich dvoch dcér zobral na raňajky. Sám by síce stopy únavy už zakrýval ťažko, no paparazzi si ho tentoraz príliš nevšímali. Oveľa viac ich zaujala pôvabná dvadsiatka po hercovom boku.

Christina stavila na pohodlie a jednoduchosť, preto sa na rande s otcom vybrala v čiernych legínsach. Tie doplnila ružovým svetrom a nevýraznou sivou kabelkou. Svoju prirodzenú krásu nechala vyniknúť pod minimom mejkapu a vlasy si vyčesala do ležérneho drdola. Takto si zrejme chcela pripomenúť časy, keď bola Arnoldovým malým dievčatkom.

Hollywoodsky veterán v sebe ako bývalý kulturista lásku k fitnes nezaprie, a preto nahodil tričko s veľavravným odkazom. Ešte zaujímavejšie však bolo to, ako sa so svojou ratolesťou rozlúčil. „Hasta la vista baby,“ použil osvedčenú hlášku a vybozkával Christinu na líce. Arnold teda možno nebol vzorným manželom, no ako otec sa aj na staré kolená snaží všetko vynahradiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu