Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tínedžerská hviezda dozrieva prirýchlo: V 16-ich vyzerá ako tridsiatnička!

Chloe Moretz pred kamerami dospieva rýchlosťou blesku a na svojich 16 rokov vonkoncom nevyzerá. Zobraziť galériu (16)
Chloe Moretz pred kamerami dospieva rýchlosťou blesku a na svojich 16 rokov vonkoncom nevyzerá. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Na dospievanie nemá čas! Hoci Chloe Moretz nedávno oslávila ešte len nevinných 16 rokov, školské lavice viac nederie. Pri nohách jej totiž leží svet kinematografie, v ktorom hviezdi s neuveriteľne zrelým imidžom. Krásna tínedžerka akoby preskočila celé desaťročie – momentálne pripomína tridsiatničku.

Z brán detstva rovno do sveta dospelých! Taký je osud talentovanej Chloe Moretz, ktorá sa pred kamery Hollywoodu prepracovala už ako sedemročná. Odvtedy sa blysla v hneď niekoľkých snímkach a získala si pozornosť filmových kritikov. Šancu získala aj v pripravovanom projekte s názvom The Equalizer. Skúsenosti síce naberá po boku ostrieľaného kolegu Denzela Washingtona, no rola ju zmenila na nepoznanie.

Chloe sa tento týždeň zjavila v losangelských uliciach v čiernej parochni, krátkych šatách s tigrovanou potlačou a v topánkach ako z erotického klubu. Našťastie, nešlo o herečkin prirodzený imidž, ale nočnú scénu zo spomínanej snímky. Známa tínedžerka v nej stvárňuje striptérku, kvôli čomu pod rukami šikovných štylistov opticky zostarla o nemálo rokov. Aj takéto premeny sa však postarali o to, že tmavovláska ružové okuliare na nose nenosí.

Za dlhé pôsobenie v šoubiznise Chloe dozrela aj vo vnútri a priučila sa mnohým zručnostiam. Na získavanie filmových ponúk dokonca nevyužíva služby agenta, ale zastupuje sa sama a vyjednáva podmienky s najvyššími predstaviteľmi filmových spoločností. „Čoho by som sa mala obávať? Keď sa zhováram s Donnou Langley (zástupkyňou Universal Pictures, pozn. red.) alebo niekým takým, povie: ‘Radi by sme s tebou spolupracovali. Ja ti poviem náš návrh a ty nám povieš, či máš záujem‘,“ prezradila mladučká hviezda v rozhovore pre augustové číslo InStyle UK. Ako sa teda zdá, Chloe sa aj vďaka rozvinutému obchodníckemu talentu určite nestratí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu