Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zo sivej myšky očarujúca dáma: Spoznávate škaredú televíznu bifľošku?

Mayim Bialik sa blysla ako neatraktívna vedkyňa, no mimo kamier obľúbeného sitkomu pôsobí ako šarmantná žena. Zobraziť galériu (5)
Mayim Bialik sa blysla ako neatraktívna vedkyňa, no mimo kamier obľúbeného sitkomu pôsobí ako šarmantná žena. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Ruky vizážistov dokážu hotové zázraky! Hoci televízni diváci spoznali Mayim Bialik (37) ako neatraktívnu vedkyňu s nevyčerpateľnou zásobou informácií, v skutočnosti ide o pôvabnú dámu pred štyridsiatkou. Bez okuliarov a s výraznejším líčením sa medzi smotánkou razom mení na trendy kočku.

Žiaden knihomoľ, ale atraktívna spoločníčka! Reč je o herečke menom Mayim Bialik, ktorá sa zviditeľnila prostredníctvom úspešného sitkomu Teória veľkého tresku. V ňom stvárňuje jednu zo skupinky svojráznych vedcov, ktorí si svoje rozsiahle vedomosti či zákonitosti logiky dokazujú aj v celkom bežných dialógoch. Seriálová Amy Farrah Fowler síce patrí ku takpovediac škaredým káčatkám, no mimo kamier by bez mihnutia oka ohúrila nejedného mužského fanúšika.

Brunetka sa v sitkome začala objavovať ako kamarátka geniálneho Sheldona Coopera s nulovou fyzickou príťažlivosťou. Jej dlhé rozpustené lokne s cestičkou vo vlasoch totiž najčastejšie dopĺňali okuliare, tvár s minimom mejkapu a výraz bifľošky. Tento imidž dokonale dotvárali jednoduché outfity ako vytiahnuté zo skrine po babičke. Keď sa však pravá Mayim zjaví na červenom koberci alebo v televíznom interview, pôsobí elegantne a mimoriadne šik.

Herečka je dvojnásobnou matkou a len nedávno ukončila rozvodom svoj deväťročný manželský zväzok. Potešenie jej však prináša práve práca na sitkome, v ktorej je pre ňu Sheldon, vlastným menom Jim Parsons, veľkým vzorom a inšpiráciou. „Pracovať po boku oceneného herca a niekoho tak láskavého, talentovaného a zábavného ako Jim, je rozhodne jedným z najsvetlejších bodov tejto úlohy. Jim a ja máme skvelú schopnosť kreatívne sa pohrať s našimi postavami, pretože sme si blízki aj mimo kamier,“ nechala sa Mayim počuť v nedávnom interview. Je teda celkom možné, že ak by Jim nebol otvoreným homosexuálom, komické duo by tvorilo pár aj v reálnom živote.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu