Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Čaká nebodaj trojičky? Štíhlučkej hviezde rastie bruško na megaveľkosť!

Penélope Cruz je aj vo vysokom štádiu tehotenstva štíhla ako prútik. Jej bruško však nadobudlo gigantické rozmery. Zobraziť galériu (17)
Penélope Cruz je aj vo vysokom štádiu tehotenstva štíhla ako prútik. Jej bruško však nadobudlo gigantické rozmery. (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID – Neustále sa zväčšuje! Hoci si Penélope Cruz (39) v druhom tehotenstve udržiava svoje hviezdne krivky, bruško jej rastie do priam neuveriteľných rozmerov. Termín pôrodu síce nie je známy, no štíhla mamička s vysokou pravdepodobnosťou porodí viac než jedného potomka. Jej gigantické tvary hovoria za všetko.

Čaká ju viacnásobná radosť? Koncom mája sme vás na Topkách informovali, že Penélope Cruz sa suverénne zaradila medzi tehuľky s najväčším bruškom. Už v tom čase totiž jej mamičkovské krivky nadobudli také rozmery, akoby bola pripravená do pôrodnice. Odvtedy ubehlo niekoľko týždňov a španielska diva si stále vychutnáva bábätko pod srdcom, ktoré sa zatiaľ na svet nepýta. Jej obrovské bruško ale naznačuje, že by detičky mohli byť aj tri.

Chrbtica síce čelí enormnej záťaži, no to temperamentnú krásku neodrádza od toho, aby si naďalej užívala spoločenských život. Uplynulý víkend si s manželom Javierom Bardemom vyrazila na madridský hudobný festival. Počas neho sa stretla s režisérom a dlhoročným priateľom Pedrom Almodovarom, ako aj so svojou matkou. Objektívy paparazzov však lipli na jej brušku veľkosti XXL a závideniahodných krivkách.

Penélope na uvoľnenú atmosféru zvolila modré džínsy a biely elastický top, ktorý prekrýval plášť krémovej farby. V tomto outfite dokonale vynikli herečkine štíhle nohy a pružný materiál trička zase podčiarkol jej tehotenské miery, ktoré medzi celebritami zaručene lámu rekordy.

Tmavovlasá hviezda už svojej zákonnej polovičke porodila syna Leonarda a prednedávnom sa dočkala aj malej neterky. Pár týždňov pred ňou totiž otehotnela aj sestra Mónica, ktorá sa spoľahla na anonymného darcu spermií. „Chcela som sa vyhnúť špekuláciám o potenciálnych otcoch môjho dieťaťa, preto som sa rozhodla prehovoriť o všetkom. Podstúpila som umelé oplodnenie,“ vysvetlila v rozhovore a dodala, že ju už omrzelo čakať na dokonalého partnera. Na rozdiel od Mónicy, Penélope na svoje potomstvo rozhodne nebude sama. Prekvapením ale zostáva, koľko ratolestí bude vlastne vychovávať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu