Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pamätáte si túto bacuľku? Už má 15-ročnú dcéru – akoby jej z oka vypadla!

Candace Cameron ako bacuľatá hviezda sitkomu Plný dom a ako štíhla mama s 15-ročnou dcérou. Zobraziť galériu (4)
Candace Cameron ako bacuľatá hviezda sitkomu Plný dom a ako štíhla mama s 15-ročnou dcérou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Ten čas ale letí! Hoci najväčšími hviezdami, ktoré vzišli zo seriálu Full house (Plný dom), sa stali dvojičky Olsenové, v hereckom obsadení sa blysla aj Candace Cameron (37). Vtedy síce stvárňovala okrúhlu tínedžerku, no dnes je štíhla ako prútik a spolu s mladšími ratolesťami vychováva dospievajúcu dcéru. Tá sa na ňu podobá ako vajce vajcu, veď posúďte sami.

Ubehlo už neuveriteľné štvrťstoročie! Úspešný rodinný sitkom Full House začal svoju históriu písať v roku 1987, kedy bol ovdovelý otec spolu s ďalšími dvomi dospelými mužmi nútený postarať sa o tri roztomilé dcéry. Najmladšiu z nich na striedačku stvárňovali Mary Kate a Ashley Olsen, ktoré vďaka tomuto projektu vstúpili do sveta šoubiznisu. Pred kamerami však mala svoje stabilné miesto aj najstaršia ratolesť D.J. Tanner. Tú si zahrala práve Candace Cameron, ktorá s touto úlohou takpovediac dospievala a diváci si ju zapamätali najmä vďaka okrúhlejšej tváričke. Dnes by ju však spoznal iba málokto.

Plavovláska sa vydala už v roku 1996, kedy svoje oficiálne „áno“ povedala hráčovi NHL menom Valeri Bure. Prominentný párik priviedol na svet tri ratolesti, pričom hrdá mama fotku svojej šťastnej rodiny zverejnila v sieti Instagram. „Môj Full House – Maks, Val, Lev, ja & Natasha,“ napísala Candace pod roztomilý portrét famílie.

Seriálová D.J. v minulosti zapĺňala stránky bulvárnych plátkov správami o svojej drastickej zmene hmotnosti, pričom útlu figúru si udržiava aj dnes. Za pozornosť však stojí jej  najstaršia ratolesť Natasha, ktorá sa na fotke objíma s mamou a už dovŕšila vek pätnástich rokov. Herečka sa síce od tínedžerských čias zmenila na nepoznanie, no dcéra jej niekdajšiu podobizeň pravdepodobne pripomína každý deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu