Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nádherná modelka ako sexica z Baywatchu: Nahé prsia vyváľala v piesku!

Emily DiDonato už opäť vystavila na obdiv vyformované krivky aj nahé poprsie. Zobraziť galériu (15)
Emily DiDonato už opäť vystavila na obdiv vyformované krivky aj nahé poprsie. (Zdroj: Double magazine)

NEW YORK – Ako stvorená pre horúce pláže! Hoci Emily DiDonato (22) zatiaľ vo svete modelingu nepatrí medzi najzvučnejšie mená, kasting na herecké obsadenie do seriálu Pobrežná hliadka by zvládla s prehľadom. Stačí sa pozrieť na jej hviezdne krivky v nedávnom šteklivom fotení. Vystavila dokonalé tvary a obnažila prsia.

Sexepílu má na rozdávanie! Aj keď Emily DiDonato nadobúda skúsenosti s prácou pred kamerou len z nakrúcania reklám, v televíznych projektoch by sa zaručene nestratila. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery z vydania magazínu Doble na sezónu jar/leto 2013. Zvodná brunetka sa zhostila úlohy plážovej sexice a neváhala si vyskúšať rolu záchranárky v červených plavkách.

Emily svoj božské krivky navliekla do rôznych kúskov plážovej módy a dokonca si zabehala po piesočnatom pobreží s plavákom v ruke. Mužských fanúšikov však pravdepodobne najviac oslovia zábery, na ktorých pózuje hore bez. Okrúhle prednosti vystavila celkom nahé, keď vylihovala na piesku, no objektívu ich naservírovala aj v priehľadnom tope.

Emily DiDonato už opäť
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Double magazine)

O tom, že americká kráska nepatrí medzi hanblivky, svedčí jej nedávne fotenie, v rámci ktorého sa s obnaženými vnadami pochválila na titulke časopisu. Pre vážnych uchádzačov o jej priazeň je však v platnosti „smutná“ správa. Emily je už niekoľko mesiacov šťastne zadaná – jej srdce dobyl hollywoodsky idol Jake Gyllenhaal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu