Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Britská moderátorka bez zábran: Nahá v okne vystavila vnady ako lopty!

Lizzie Cundy obnažila svoje silikóny v otvorenom okne. Zobraziť galériu (5)
Lizzie Cundy obnažila svoje silikóny v otvorenom okne. (Zdroj: profimedia.sk)

FRANC. RIVIÉRA – Ostych je pre ňu cudzie slovo! Aj keď sa Lizzie Cundy (44) zviditeľnila ako manželka známeho futbalistu, už dlhšie obdobie pôsobí v úlohe televíznej tváre. Spôsoby distingvovanej dámy by ste však u nej hľadali márne. Tento týždeň sa v okne pretŕčala nahá a s obnaženými silikónmi sa usmievala do objektívu.

Pre mediálnu pozornosť urobí čokoľvek! Hoci by sa Lizzie Cundy ako moderátorka mala škandálom vyhýbať, záujem paparazzov o odhalené krivky jej stále nesmierne lichotí. V týchto dňoch si užíva na juhu Francúzska a tamojším fotografom servíruje pikantné úlovky. Bez hanby sa prezliekala pri otvorenom okne a vystavovala svoje nahé telo na obdiv.

Silikónová brunetka si zrejme na súkromie príliš nepotrpí, a preto sa so zatváraním okenice neunúvala. Od pása nadol síce zostala skrytá, no svoje chirurgicky zväčšené poprsie vystrkovala v celej kráse a fotenie si očividne užívala. Máloktorá celebrita sa totiž pri výmene outfitu spokojne usmieva a blúdi pohľadom po okolitých budovách.

Lizzie išla pod čepiec s futbalistom Jasonom Cundym v roku 1994, no dvojica sa po šestnástich rokoch rozišla a odlúčenie spečatila rozvodom v decembri 2012. Z manželstva pochádzajú dvaja synovia a podnikavá silikónka tento krok zrejme vonkoncom neľutuje. Pracuje totiž ako reportérka z červeného koberca, poradkyňa v oblasti krásy a módneho dizajnu, či dokonca ako modelka. V súčasnosti moderuje šou WAGS World na kanáli Wedding TV, ktorá mapuje každodenný život manželiek futbalistov. Sama svoj životný štýl nedávno vehementne obhajovala pred kamerami: „Píšem. Mám stĺpček v Closer a Expresse a pracujem na červenom koberci. Hrám v muzikáli o manželkách futbalistov,“ vymenovávala všetky svoje činnosti, hoci príliš zaneprázdneným dojmom nikdy nepôsobí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu